Τέλος η περιπέτεια κορωνοϊού για την Πηγή Δεβετζή - Θα την δούμε στο J2US;

Τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος η περιπέτεια κορωνοϊού για την Πηγή Δεβετζή - Θα την δούμε στο J2US;

Οι κάμερες "τσάκωσαν" την Πηγή Δεβετζή το βράδυ της Δευτέρας σε ένα πάρτι στο κέντρο της Αθήνας και αποκάλυψε πως ξεπέρασε επιτυχώς τον κορωνοϊό και πως τώρα είναι εντελώς καλά. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ανέφερε και την συμμετοχή της στο J2US.

Ειδικότερα, η Ολυμπιονίκης δήλωσε: «Ήταν μια περιπέτεια που την πέρασα εγώ, όπως και τόσοι άλλοι. Το καλό ήταν πως την πέρασα ανώδυνα στο σπίτι μου με πολύ λίγα συμπτώματα. Η αλήθεια είναι πως δεν το είπα στην αρχή στη μαμά μου για να μην πάθει κανένα σοκ. Ο πρώτος που το είπα ήταν ο Νίκος Κοκλώνης γιατί εξαρτιόταν η συμμετοχή μου στο Just the 2 of Us. Μακάρι να ήξερα αν θα επιστρέψω. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια ενημέρωση επίσημη. Εγώ πάντως είμαι θετική στο να πάω. Αν δε μπορώ να πάω φέτος θα πάω του χρόνου». Ξέσπασε σε κλάματα on air η Πηγή Δεβετζή!

Σόκαρε η Πηγή Δεβετζή - «Δεν πιστεύουν ότι έχω κορωνοϊό και στέλνουν...»

Στη βραδινή ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη, μίλησε τηλεφωνικά η Πηγή Δεβετζή η οποία βρέθηκε εδώ και λίγες ημέρες θετική στον κορωνοϊό. Η ίδια ξέσπασε για τα μηνύματα που της στέλνουν εκείνοι που πιστεύουν πως δεν είναι θετική στον ιό.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι υπάρχουν σχόλια που υποστηρίζουν οτι πληρώθηκε για να πει ότι είναι θετική λέγοντας: «Κάποιοι δεν πιστεύουν ότι έχω κορονοϊό και στέλνουν απαίσια μηνύματα...Όσοι δε πιστεύουν να έρθουν εδώ να τους κολλήσω».

Μάλιστα η Πηγή Δεβετζή στέλνοντας έστειλε το μήνυμα της δηλώνοντας «Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο όλοι μας. Επιτέλους να τελειώσει».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα από την εκπομπή, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης γράφοντας: «Το ξέσπασμα της Πηγής. Η αγαπημένη μας Πηγή Δεβετζή μετά από την ανακοίνωση της περιπέτειας της με τον COVID-19, μιλάει για την τοοοοση αγάπη που έχει πάρει αλλά και για κάποια χυδαία σχόλια τα οποία πραγματικα με ξαφνιάσανε παρα πολύ στον αέρα του SIXTY SECONDS ON CALL. Περαστικά Πηγή μας .. σε ευχαριστούμε. Σε περιμένουμε». Δείτε όλες τις εξελίξεις για τη συμμετοχή της στο J2US.