Αποκαλύφθηκε ο λόγος που κόπηκε η εκπομπή Tik Talk - Τελευταίας στιγμής η απόφαση του ALPHA

Η αποκάλυψη του Πρωινού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε ο λόγος που κόπηκε η εκπομπή Tik Talk - Τελευταίας στιγμής η απόφαση του ALPHA

Στον αέρα του Πρωινού αποκαλύφθηκε ο λόγος που η εκπομπή Tik Talk κόπηκε από τον ALPΗΑ το βράδυ της Πέμπτης. Όπως έκαναν γνωστό η απόφαση αυτή πάρθηκε από το κανάλι τελευταία στιγμή.

«Θεωρίες συνομωσίας, γιατροί αρνητές του ιού και της μάσκας, καλλιτέχνες που βλέπουν σατανικά σχέδια πίσω από την πανδημία και ο λοιμωξιολόγος Ν. Σύψας, να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Στο Tik Talk, σήμερα τα μεσάνυχτα, στον Alpha», έγραφε ο Αντώνης Σρόιτερ στην ανάρτησή του το απόγευμα της Πέμπτης, ωστόσο τελικά δεν είδαμε τίποτα στον αέρα.

Για το λόγο αυτό, ο Γρηγόρης Πετράκος που ήταν ένας από τους καλεσμένους με μια ανάρτηση τους νωρίτερα σήμερα ξέσπασε λέγοντας πως η εκπομπή δεν κόπηκε λόγω των δηλώσεων του, αλλά λόγω άλλου προσώπου.

Για αυτό κόπηκε ξαφνικά από τον ALPHA η εκπομπή Tik Talk

Όπως είπε στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, «Η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, με αρκετή καθυστέρηση. Θεωρούν στον σταθμό ότι είναι μια κρίσιμη στιγμή, μια ευαίσθητη χρονική συγκυρία, έχουμε μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, αναμένουμε και τα νέα μέτρα και γι’ αυτό αποφασίστηκε να μη μεταδοθεί».

Ο Πετράκος καταγγέλλει την εκπομπή του Σρόιτερ στον ALPHA - Σάλος με το βίντεο του!

Στο χθεσινό 29/10 «Tik Talk» του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ θα εμφανιζόταν ο Γρηγόρης Πετράκος όμως η ανάρτηση - καταγγελία κόλαφος που έκανε λίγο πριν το επεισόδιο στάθηκε η αφορμή το κανάλι να μην το προβάλει καν.

Ο ίδιος, έκανε το γύρισμα για την εν λόγω εκπομπή έναν περίπου μήνα πριν, ωστόσο το επεισόδιο θα μεταδιδόταν εχθές τα μεσάνυχτα, με τον τραγουδιστή να ενημερώνει το κοινό του για την εμφάνισή του στο πλατό του Αντώνη Σρόιτερ με status-μαχαιριά, αφήνοντας υπόνοιες πως υπάρχει περίπτωση όσα είπε να αλλοιωθούν στο μοντάζ.

Η ανάρτηση κόλαφος του Πετράκου για την εκπομπή του Σρόιτερ

«Σήμερα τα μεσάνυχτα στην εκπομπή του Σρόιτερ θα δείξει τη συνέντευξη στην οποία συμμετείχα εγώ, ο κορυφαίος λοιμοξιολόγος κ. Καβαλιώτης και ο Σύψας. Επίσης υπάρχει παρέμβαση του γιατρού Βόβολη. Η συνέντευξη έγινε πριν ένα μήνα… Δεν ξέρω γιατί άργησε τόσο να βγει, ίσως για να έρθουμε στα 1500 κρούσματα ενώ τότε μιλούσαμε εμείς για 400.

Εγώ στην συνέντευξη είπα ακριβώς όσα είδατε στο χθεσινό μου βίντεο. Γι’ αυτό και το δημοσίευσα χθες. Για να επιβλέπω εγώ το μοντάζ… Ώστε σήμερα το βράδυ, αν το μοντάζ του καναλιού έχει κάνει τα δικά του εσείς να ξέρετε ακριβώς ποια ήταν η δική μου πρόθεση.

Για να είμαι δίκαιος ο κ. Σρόιτερ ήταν ευγενέστατος και κάναμε μια πολύ καλή κουβέντα για όλα. Ελπίζω το ίδιο ευγενικοί να είναι και οι άνθρωποι του καναλιού στο μοντάζ…».

Πετράκος καταγγέλλει την εκπομπή του Σρόιτερ στον ALPHA

Εντέλει, αν και είχε παίξει trailer την συγκεκριμένης εκπομπής και παρά το γεγονός πως στο πρόγραμμα του ALPHA υπάρχει κανονικά, στη θέση της είδαμε να παίζει ξένη ταινία, χωρίς σχετική ανακοίνωση του σταθμού που να εξηγεί για ποιο λόγο αναβλήθηκε η μετάδοση της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ.

Αναμένονται ανακοινώσεις από πλευράς ALPHA και σίγουρα η τοποθέτηση του ίδιου του Γρηγόρη Πετράκου.

Αυτό είναι το βίντεο που δημοσίευσε ο Πετράκος - Ένα κομμάτι της συνέντευξης του στον Αντώνη Σρόιτερ χωρίς μοντάζ