Κατερίνα Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία τους!

Οι πρώτες δηλώσεις μετά το θετικό τεστ κορωνοϊού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία τους!

Θετικοί στον κορωνοϊο διαγνώστηκαν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα το πρωί. Μάλιστα, οι δυο καλλιτέχνες μίλησαν δημόσια για την κατάσταση της υγείας τους.

Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της Κατερίνας Ζαρίφη και του Αναστάσιου Ράμμος

Η Κατερίνα Ζαρίφη βγήκε, με τηλεφωνική σύνδεση, στην εκπομπή Ευτυχείτε, και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

«Είμαι καλά. Τώρα μόλις βγήκε το θετικό… Είναι θετικό και το διδυμάκι μου, ο Αναστάσης. Ιδιαίτερα συμπτώματα δεν έχω, έχω μια κόπωση, την οποία την έχω τα τελευταία πέντε χρόνια, οπότε δεν έκρινα ότι είναι σύμπτωμα. Κατά τα’ άλλα καλά, δυστυχώς δεν μου έχει κοπεί η όρεξη και το βλέπω θετικά. Τίποτα δεν έχω χάσει, εκτός από την ταυτότητά μου που την ψάχνω μέσα στο σπίτι, δεν έχασα τίποτα. Πραγματικά δεν είχα τίποτα σαν σύμπτωμα.

Θέλω να είμαι πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχουν και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που πραγματικά ζούνε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι οι 14 μέρες απομόνωσης γιατί ξέρετε ότι το στόμα μου δεν σταματάει. Είναι κάτι που μας πλησιάζει επικίνδυνα, θέλω να προστατεύεστε γιατί πρέπει να σεβόμαστε και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που έχουν και τη μεγάλη επικινδυνότητα», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Από την άλλη ο Αναστάσιος Ράμμος, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για το θετικό τεστ και τα συμπτώματα που έχει. Τι θα συμβεί με το j2us;

«Αγαπημένα μου παιδιά, μητέρες, πατέρες κτλ. Μόλις έκανα τεστ κορονοϊού και για να μην έχουμε ντράβαλα θα κάτσω μέσα 15 μέρες», αναφέρει στο βίντεό του μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση του Κοκλώνης για Κατερίνα Ζαρίφη - Αναστάσιο Ράμμο και J2US

«Πήραμε την απόφαση και για 15 μέρες κλεινόμαστε σπίτι μας όλοι, καλού κακού. Δεν θα έχουμε J2US ούτε την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα δυστυχώς είχαμε άλλα δύο θετικά αποτελέσματα, τα οποία είχαν βγει αρνητικά. Δεν ξέρουμε πού κόλλησαν. Εμείς πρέπει να πάρουμε πάλι όλες τις προφυλάξεις, άρα 15 μέρες δεν βγαίνει τίποτα στον αέρα, κανένα γύρισμα, κανένα show. Όλοι ασυμπτωματικοί, όλοι μια χαρά και αυτό είναι που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας.

Αυτός ο ιός είναι τόσο κοντά μας που μπορεί να μη νιώθουμε τίποτα, να μη φαίνεται τίποτα, να είμαστε μια χαρά και τελικά να βγούμε θετικοί και να το μεταδίδουμε. Άρα, αποστάσεις, τεστ και μάσκες. Εγώ πήρα την απόφαση να μην κρύψουμε ούτε ένα περιστατικό, αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του γιατί καταλαβαίνεις ότι πάρα πολλοί θα ήθελαν να αποκρύψουν κάποια κρούσματα για πολλούς λόγους. », είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης.