Ξέσπασε ο Πάνος Καλίδης μετά τον σάλο με εμφάνισή του που δεν τηρούσαν τα μέτρα - «Δεν μπορώ...»

Όσα δήλωσε στον αέρα του Ευτυχειτε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Πάνος Καλίδης μετά τον σάλο με εμφάνισή του που δεν τηρούσαν τα μέτρα - «Δεν μπορώ...»

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε, ο Πάνος Καλίδης, μετά τον σάλο που ξέσπασε με την εμφάνιση του σε γνωστό μαγαζί που όπως γράφτηκε δεν τηρούσαν τα μέτρα κορωνοϊού.

«Είμαι ένας τραγουδιστής που καλούμε να εμφανιστώ για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε ένα μαγαζί. Δεν μπορώ να ξέρω αν ο επιχειρηματίας τηρεί τα μέτρα ή είναι νόμιμος», είπε αρχικά.

Όσο για το αν υπήρχε πράγματι στη γιγαντοοθόνη μήνυμα που έλεγε «μην ανεβάζεται stories για να μην μας πάρουν χαμπάρι», ο Πάνος Καλίδης είπε: «Το τι θα παίξει στη γιγαντοοθόνη είναι αρμοδιότητα των υπευθύνων του μαγαζιού και όχι εγώ. Εγώ τα μέτρα τα τήρησα. Κρατούσα απόσταση από τον κόσμο, η ορχήστρα πέντε άτομα έμειναν κι αυτά χωρίς δουλειά».

Ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που είχε με τον γιο του, όταν δέχτηκε τις κατηγορίες για τη συγκεκριμένη εμφάνισή του: «Παίρνοντας τον γιο μου από το σχολείο μου είπε ότι ένας φίλος του είδε στην τηλεόραση πως τραγουδούσα σε ένα μαγαζί με “πολύ κορονοϊό”. Να γελάσεις, να λυπηθείς, να σκεφτείς ότι αυτό πιστεύουν και άλλοι συμπολίτες μου;». Σάλος έχει επικρατήσει και με τον Γρηγόρη Πετράκο.

Πάνος Καλίδης: Όλο το παρασκήνιο του σοβαρού τραυματισμού του! «Δεν μπορεί να ανασάνει»

Όλο το παρασκήνιο του σοβαρού τραυματισμού που είχε ο Πάνος Καλίδης αποκαλύφθηκε πριν από λίγα λεπτά και ειπώθηκε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί να ανασάνει»!

Ο γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από μια περιπέτεια που είχε και όλο το παρασκήνιο ειπώθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes», από την σύντροφό του, Λεάννα Μάρκογλου.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Είχαμε ένα ατύχημα με τον μικρό. Παίζαμε στο σπίτι και κάποια στιγμή πάτησε πάνω στο στήθος του Πάνου, πονούσε για ώρες, δεν μπορεί να ανασάνει καλά και πήγαμε να το δει και του είπαν πως πρόκειται για δυο κατάγματα. Δεν μπορεί, όμως, να κάνει κάτι στην προκειμένη περίπτωση. Όλα είναι καλά και τώρα είναι πολύ καλύτερα. Θα συνεχίσει κανονικά τις συναυλίες του και όσα έχει να κάνει.

Έπαιζε με το παιδί, έκανε κάποιες τούμπες ο μικρός και γύρισε πατώντας με το πόδι του πάνω στο στήθος του. Δεν το πιστεύαμε και εμείς ότι έγινε. Είχε έντονο πόνο και δεν πιστεύαμε πως είναι κάτι σοβαρό, μέχρι που το είδε ο γιατρός και μας είπε για το κάταγμα ο γιατρός. Είναι καλά, είναι μια χαρά τώρα. Είμαστε στο σπίτι και όλα είναι καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο: