Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor: Χαμός στο αποψινό επεισόδιο - Ο άγριος καυγάς και οι φωνές

Όλα όσα θα δούμε απόψε

The Bachelor: Χαμός στο αποψινό επεισόδιο - Ο άγριος καυγάς και οι φωνές
News 30.10.2020 18:59
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει και στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor, καθώς το κοκτέιλ πάρτι θα εξελιχθεί σε κόλαση για κάποιες κοπέλες. Λίγο πριν την τελετή των ρόδων, ένας άγριος καυγάς και μερικές φωνές θα αναστατώσουν ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Μετά τον καυγά που έγινε ανάμεσα στην Μαρίνα και την Αντζελίνα - δείτε εδώ - η Νικόλ θα αποκαλύψει στις συμπαίκτριές της πως η πρώτη αποκάλεσε τη δεύτερη "φτωχάτζα", γεγονός που θα σηκώσει θύελλα αντιδράσεων μέσα στο σπίτι και θα φέρει ακόμα περισσότερες εντάσεις ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες.

Λίγο νωρίτερα βέβαια, η Εριέττα συγχύζεται γιατί την συγκρίνουν με την καινούρια – επειδή έχει βγει πολύ λίγα ραντεβού με τον Παναγιώτη – αλλά και γενικότερα επειδή διακρίνει ένα κλίμα υποστήριξης στην Άννα.

The Bachelor: Στις δικαστικές αίθουσες ο ALPHA για το απαράδεκτο περιστατικό που έδειξαν στην τηλεόραση

Στις δικαστικές αίθουσες φαίνεται πως θα βρεθεί ο ALPHA για το The Bachelor, έπειτα από το απαράδεκτο περιστατικό που έδειξαν στην τηλεόραση πριν από λίγες ημέρες.

Στο ριάλιτι διαστρέβλωσαν την πραγματικότητα, στην δοκιμασία με τα άλογα με αποτέλεσμα η εταιρία που παραχώρησε το χώρο αλλά και τα ζώα να κινηθεί νομικά.

Συγκεκριμένα με μια ανάρτηση στο Facebook, η εταιρεία που Equitrek - Attica ανακοίνωσε ότι διαφωνεί πλήρως με όσα φάνηκαν και ότι ήδη θα κινηθούν νομικά έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια. Δείτε εδώ το απόσπασμα από το ατύχημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας για το απαράδεκτο περιστατικό στο The Bachelor στον αέρα του ALPHA

Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τύπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή.

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

The Bachelor alpha μήνυση εταιρίας με τα άλογα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μεγάλη ανατροπή στο The Bachelor - Ο Βασιλάκος μπορεί να μην διαλέξει καμία στον τελικό γιατί...

Άγριο άδειασμα για το Bachelor: "Είναι βασισμένα σε ένα ψέμα!"

Share