Big Brother: Η εξομολόγηση της Σοφίας για τη ζωή της - Ο θάνατος που την «τσάκισε»

Τα συγκινητικά λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Η εξομολόγηση της Σοφίας για τη ζωή της - Ο θάνατος που την «τσάκισε»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Σοφία Δανέζη βρέθηκε στο δωμάτιο και έκανε την γραμμή της ζωής της. Μεταξύ άλλων έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τα δύσκολα χρόνια που έζησε και για τον θάνατο που την «τσάκισε».

Η διαγωνιζόμενη ξεκίνησε να περιγράφει όλα όσα έχει ζήσει από τη γέννησή της μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα χρόνια που έζησε στο εξωτερικό και στην επιστροφή της στην Ελλάδα, με την οποία ξεκίνησε και η καριέρα της στο τραγούδι.

Η Σοφία στάθηκε κυρίως στον θάνατο του πατέρα της και στην μοναξιά που έζησε όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, μία εμπειρία που έχει διαμορφώσει τον μέχρι τώρα χαρακτήρα της. Νωρίτερα, στην κάμερα «λύγισε» και η Άννα Μαρία που συνάντησε τη μητέρα της.

Big Brother: Μεγάλο ψέμα το ξέσπασμα της Άννας Μαρία - Στη φόρα η αλήθεια

Ένας χαμός έχει δημιουργηθεί στο σπίτι του Big Brother μετά τα ξαφνικά ξεσπάσματα των παικτών για οικειοθελή αποχώρηση. Σειρά πήρε η Άννα Μαρία, την οποία είδαμε έχει βγει εκτός ορίων και να πηγαίνει προς την πόρτα με σκοπό να φύγει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού (Δείτε εδώ αναλυτικά το ξέσπασμα της). Ωστόσο, αποκαλύφθηκε πως όλο το σκηνικό στηριζόταν στο ψέμα και στην υποκρισία της συγκεκριμένης παίκτριας.

Αναλυτικότερα, η Άννα Μαρία όπως και όλοι οι παίκτες του σπιτιού γνωρίζουν πολύ καλά τους κανονισμούς, σύμφωνα με τους οποίους, οποιοσδήποτε παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει δεν πηγαίνει κατευθείαν στην πόρτα αλλά στο δωμάτιο επικοινωνίας με σκοπό να ενημερώσει τον Μεγάλο Αδερφό για την απόφαση του, ο οποίος όμως δίνει περιθώριο στον εκάστοτε παίκτη 24 ώρες να αποφασίσει.

Έτσι, η Άννα Μαρία θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Ότι δηλαδή όλο το σκηνικό ήταν σκηνοθετημένο και επιτηδευμένο, πως γνώριζε πολύ καλά τους κανονισμούς και πως το έκανε για να πείσει τον κόσμο να την λυπηθεί και να την κρατήσει στο σπίτι.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο: