Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την στρατηγική - «Ήμαρτον»

Απίστευτο στιγμιότυπο

Big Brother: Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την στρατηγική - «Ήμαρτον»
News 30.10.2020 23:11
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Έξαλλος έγινε στο σημερινό live του Big Brother ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ξέσπασε στο πλατό μπροστά στην Χριστίνα και την Αφροδίτη για την στρατηγική που έχουν οι παίκτες, φωνάζοντας «Ήμαρτον» για τις δυο τους που ακόμα ελέγχουν τις κινήσεις τους.

Η Σοφία μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά - δείτε εδώ - και μεταξύ άλλων είπε πως υπάρχει περίπτωση να είναι και ερωτευμένη μαζί του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε το συγκεκριμένο συμβάν μαζί με τις δύο καλεσμένες του και εκείνες είπαν πως την πιστεύουν ωστόσο ο παρουσιαστής θεώρησε πως δεν λένε την αλήθεια και πως εξακολουθούν να ακολουθούν μία στρατηγική ακόμα και τώρα που έχουν αποχωρήσει από το σπίτι.

Big Brother: Μεγάλο ψέμα το ξέσπασμα της Άννας Μαρία - Στη φόρα η αλήθεια

Ένας χαμός έχει δημιουργηθεί στο σπίτι του Big Brother μετά τα ξαφνικά ξεσπάσματα των παικτών για οικειοθελή αποχώρηση. Σειρά πήρε η Άννα Μαρία, την οποία είδαμε έχει βγει εκτός ορίων και να πηγαίνει προς την πόρτα με σκοπό να φύγει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού (Δείτε εδώ αναλυτικά το ξέσπασμα της). Ωστόσο, αποκαλύφθηκε πως όλο το σκηνικό στηριζόταν στο ψέμα και στην υποκρισία της συγκεκριμένης παίκτριας.

Αναλυτικότερα, η Άννα Μαρία όπως και όλοι οι παίκτες του σπιτιού γνωρίζουν πολύ καλά τους κανονισμούς, σύμφωνα με τους οποίους, οποιοσδήποτε παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει δεν πηγαίνει κατευθείαν στην πόρτα αλλά στο δωμάτιο επικοινωνίας με σκοπό να ενημερώσει τον Μεγάλο Αδερφό για την απόφαση του, ο οποίος όμως δίνει περιθώριο στον εκάστοτε παίκτη 24 ώρες να αποφασίσει.

Έτσι, η Άννα Μαρία θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Ότι δηλαδή όλο το σκηνικό ήταν σκηνοθετημένο και επιτηδευμένο, πως γνώριζε πολύ καλά τους κανονισμούς και πως το έκανε για να πείσει τον κόσμο να την λυπηθεί και να την κρατήσει στο σπίτι.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: «Ράγισαν» καρδιές Βαρθακούρης - Μικρούτσικος για τον σεισμό στη Σάμο

Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που προηγείται στην ψηφοφορία

Share