The Bachelor Highlights 30/10: Η Άγρια επίθεση, ο έξαλλος Βασιλάκος και η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor Highlights 30/10: Η Άγρια επίθεση, ο έξαλλος Βασιλάκος και η αποχώρηση

Το χθεσινό 31/10 επεισόδιο του The Bachelor ήταν για ακόμη μια φορά ανατρεπτικό. Είδαμε μια άγρια επίθεση, τον Παναγιώτη Βασιλάκο να γίνεται έξαλλος, αλλά και μια αποχώρηση.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει το επεισόδιο του The Bachelor και ήδη άρχισαν τα όργανα καθώς η Μαρίνα δε δίστασε να «στάξει» για ακόμα μία φορά "φαρμάκι" για την Αντζελίνα, μετά τον μεγάλο καυγά που είχαν οι δυο τους χθες.

Απίθανη ατάκα για την Αντζελίνα πέταξε η Μαρίνα στο «The Bachelor», η οποία δε δίστασε να συνεχίσει στην τακτική της να τη… στολίζει με διάφορα κοσμητικά επίθετα, προκαλώντας διαρκώς.

Η ίδια κάθισε μαζί με την Νικόλ και την Εριέττα, προκειμένου να συζητήσουν όσα έγιναν την προηγούμενη μέρα, με τις δύο παίκτριες να είναι στα «μαχαίρια», αφού η Αντζελίνα έφτασε μέχρι και στο σημείο να κοντέψει να της ρίξει αυτό που έπινε.

Εκείνη ξεκίνησε με ακραία πρόκληση στην ομαδική δοκιμασία, αλλά η Μαρίνα το τραβά ακόμη περισσότερο. Την αποκάλεσε «φτωχάντζα» και είναι απορίας άξιο το τι θα συμβεί στη συνέχεια του επεισοδίου, καθώς φαίνεται πως η Αντζελίνα το μαθαίνει.

The Bachelor: Τα πήρε ο Παναγιώτης Βασιλάκος - «Θα σηκωθώ να φύγω»

Έξαλλος ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο «The Bachelor», ο οποίος απείλησε πως θα σηκωθεί και θα φύγει από τη βίλα, σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι συγκεκριμένο, που δεν του άρεσε καθόλου.

Ο πρώτος Bachelor άκουσε για την κόντρα της Αντζελίνας και της Μαρίνας, με τη δεύτερη να αποκαλεί με έναν πολύ υποτιμητικό χαρακτηρισμό τη συγκάτοικοί της. Αυτό το ζήτημα έχει κουράσει τον Βασιλάκο, αφού έχει επαναληφθεί πολλές φορές σε παρόμοιες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να «ξεσπάσει».

Κάπως έτσι, όταν πήγε να ξαναδεί τα κορίτσια στο cocktail party, έχοντας πρώτα μιλήσει με την Χριστίνα, είπε πως θα φύγει από τη βίλα σε επόμενη «τελετή των ρόδων», αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια, μίλησε με τη Μαρίνα και της εξήγησε πως η στάση είναι λάθος και πως ο χαρακτηρισμός της για την Αντζελίνα ήταν απαράδεκτος σε κάθε περίπτωση.

Άγρια επίθεση στην Εριέττα - Την έβρισε μπροστά σε όλες

Πανικός επικράτησε με την Εριέττα στο «The Bachelor», η οποία δέχθηκε τα «πυρά» των συμπαικτριών της, έχοντας επιδείξει αλαζονικό χαρακτήρα στα τελευταία δύο επεισόδια, με μία συμπαίκτριά της να της κάνει άγρια επίθεση και να την βρίζει μπροστά σε όλες τις άλλες.

Υπενθυμίζεται, ότι η εν λόγω παίκτρια είχε βρεθεί σε ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο κι εκείνος της έδωσε τριαντάφυλλο, το οποίο δεν έχει σταματήσει να… τρίβει στα μούτρα των υπόλοιπων, αλλά εν τέλει το μόνο που προκάλεσε, ήταν η αντίδρασή τους.

Η ίδια, βέβαια, υπερέβαλε λέγοντας στις υπόλοιπες για το πόσο χαίρεται που θα τσακωθούν μεταξύ τους για την «τελετή των ρόδων», ενώ εκείνη δεν ανησυχεί. «Είσαι ηλίθια», της απάντησε η Ραφαέλα, βάζοντάς τη στη θέση της ενώ της φώναζε μπροστά σε όλες τις συμπαίκτριές της.

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Το «The Bachelor» έφτασε στο τέλος ακόμη ενός επεισοδίου, με το πρόγραμμα του Alpha να είναι... όλο φωτιά και στο τέλος, μία ήταν η παίκτρια που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το σόου, προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων για την επιλογή της, αφού η Νικόλ έφυγε.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος συνεχίζει τις γνωριμίες του μέσα από... πάμπολλες καυτές στιγμές με τα κορίτσια, τα οποία... τρώγονται μεταξύ τους, σημειώνοντας πολλαπλούς μεταξύ τους καβγάδες και προκαλώντας πανικό στη βίλα, όπου φιλοξενείται το ριάλιτι.

Στο τέλος, υπήρξε η διαδικασία της αποχώρησης, με τον Βασιλάκο να έχει τριαντάφυλλα για όλες... εκτός από μία, η οποία έπρεπε να φύγει μην έχοντας εντυπωσιάσει. Αυτή, τελικά, ήταν η Χριστίνα, η οποία έφερε σε δύσκολη θέση τον Παναγιώτη όταν οι δυο τους μίλησαν νωρίτερα.