ALPHA : Χαμός στο The Bachelor - Έφτασαν στο τσακ να πιαστούν μαλλί με μαλλί

Θα δούμε το πλάνο σήμερα το βράδυ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ALPHA : Χαμός στο The Bachelor - Έφτασαν στο τσακ να πιαστούν μαλλί με μαλλί

Χαμός πρόκειται να επικρατήσει στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, αφού δυο παίκτριες θα βρεθούν στο τσακ να πιαστούν μαλλί με μαλλί, αφού θα τσακωθούν άσχημα.

Αφορμή στάθηκε η άρνηση ης Μαρίνας αρχικά να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το ραντεβού της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Σήμερα το βράδυ, η Μαρίνα για ακόμα μία φορά θα πρωταγωνιστήσει σε έναν άγριο καβγά. Λίγο ακόμη και οι δυο παίκτριες θα πιανόντουσαν στα χέρια.

Να πούμε πως μεγάλη ανατροπή είχαμε στο The Bachelor. Ο Βασιλάκος μπορεί να μην διαλέξει καμία στον τελικό γιατί και ο λόγος αποκαλύφθηκε.

Σκάνδαλο με το The Bachelor - Το πλάνο στον ALPHA που σήκωσε θύελλα

Ένα απίστευτο σκάνδαλο σημειώθηκε στο The Bachelor όπως λέγεται στο διαδίκτυο. Ένα πλάνο που προβαλλαν στον ALPHA σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και πρωταγωνιστής ήταν τόσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος, όσο και η Ραφαέλλα.

Το υποτιθέμενο χτύπημα του Έλληνα bachelor, αλλά και της νεαρής παίκτριας, στάθηκε αφορμή για να γίνει χαμός, ειδικά στο Twitter, το οποίο πήρε φωτιά.

Οι τηλεθεατές δεν είδαν ποτέ τη στιγμή που έπεσαν από τα άλογα, αφού όπως είπαν είδαν αφηνιάσει, ενώ ούτε καν στα ρούχα τους δεν είχαν άιματα ή χώματα. Δείτε ωστόσο αναλυτικά όσα παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής. Ποια αποχώρησε;

The Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος

The Bachelor ατύχημα Βασιλάκου

The Bachelor ατύχημα με τα άλογα

The Bachelor: Το ακατάλληλο πλάνο της Νικόλ που δεν έκοψαν στον ALPHA - Έχει γίνει viral

Χαμός επικρατεί με ένα ακατάλληλο πλάνο παίκτριας του The Bachelor και συγκεκριμένα της Νικόλ, το οποίο προβλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο στον ALPHA και δεν το έκοψαν. Μάλιστα, έχει γίνει viral.

Η Νικόλ όπως παρακολουθήσαμε είπε πως έπαθε κράμπα στο πόδι της με αποτέλεσμα να ξαπλώσει κάτω και να την βοηθάει ο Παναγιώτης Βασιλάκος να ηρεμήσει.

Εκτός, του ότι όπως γράφεται στα social media, δεν πείθει κανέναν, το πλάνο που έδειξαν είναι ακατάλληλο, καθώς φοράει ένα αποκαλυπτικό σορτσάκι, στο οποίο έτσι όπως κάθεται, φαίνονται από κάτω σχεδόν τα πάντα.

Βέβαια μιας και λέμε για το The Bachelor, δείτε εδώ την μεγάλη αλλαγή που έκανε η Νικολέττα πριν μπει στο παιχνίδι.

The Bachelor alpha Νικόλ