Μεγάλη ανατροπή στο The Bachelor - Ο Βασιλάκος μπορεί να μην διαλέξει καμία στον τελικό γιατί...

Δεν θα το πιστέψετε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μεγάλη ανατροπή στο The Bachelor - Ο Βασιλάκος μπορεί να μην διαλέξει καμία στον τελικό γιατί...

Τo Bachelor, το πολυσυζητημένο ριάλιτι, έχει σημειώσει πολύ ικανοποιητικά νούμερα καθώς είναι γεμάτο ανατροπές και δεν αφήνει τους τηλεθεατές να χάσουν στιγμή το ενδιαφέρον τους. Ίσως και η πιο ενδιαφέρουσα μέχρι στιγμής ανατροπή έγινε γνωστή πριν λίγο.

Συγκεκριμένα, όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτή που θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου υποτίθεται θα τον παντρευτεί. Κάτι τέτοιο όμως δεν βρίσκεται πουθενά στους κανονισμούς του παιχνιδιού, μιας και ο Bachelor οφείλει να αναδείξει νικήτρια αλλά όχι παράλληλα να την παντρευτεί. Αυτό είναι καθαρά στην θέληση και στο χέρι του Παναγιώτη.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουμε ακόμα από το Bachelor για αυτό μείνετε συντονισμένοι! Δείτε πότε ρίχνει αυλαία το ριάλιτι!

The Bachelor: Στις δικαστικές αίθουσες ο ALPHA για το απαράδεκτο περιστατικό που έδειξαν στην τηλεόραση

Στις δικαστικές αίθουσες φαίνεται πως θα βρεθεί ο ALPHA για το The Bachelor, έπειτα από το απαράδεκτο περιστατικό που έδειξαν στην τηλεόραση πριν από λίγες ημέρες.

Στο ριάλιτι διαστρέβλωσαν την πραγματικότητα, στην δοκιμασία με τα άλογα με αποτέλεσμα η εταιρία που παραχώρησε το χώρο αλλά και τα ζώα να κινηθεί νομικά.

Συγκεκριμένα με μια ανάρτηση στο Facebook, η εταιρεία που Equitrek - Attica ανακοίνωσε ότι διαφωνεί πλήρως με όσα φάνηκαν και ότι ήδη θα κινηθούν νομικά έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια. Δείτε εδώ το απόσπασμα από το ατύχημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας για το απαράδεκτο περιστατικό στο The Bachelor στον αέρα του ALPHA

Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τύπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή.

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

The Bachelor alpha μήνυση εταιρίας με τα άλογα