Οι τραγικές στιγμές της Χριστίνας Λαμπίρη - «Πίστευα ότι εκείνη την ώρα έφευγα...»

Όσα αποκάλυψε για την πρώτη κρίση πανικού που έπαθε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι τραγικές στιγμές της Χριστίνας Λαμπίρη - «Πίστευα ότι εκείνη την ώρα έφευγα...»

Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «Οδηγός καλής ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε για τις τραγικές στιγμές που πέρασε όταν έπαθε την πρώτη κρίση άγχους και νόμιζε ότι "φεύγει".

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μοιράστηκε τη δική της ιστορία κατά την οποία έχασε την γηκάτω από τα πόδια της.

«Την πρώτη κρίση πανικού την έπαθα σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Είχα μόλις γεννήσει την κόρη μου και ήμουν σε μια διαδικασία ενός δύσκολου διαζυγίου γιατί κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο. Κάτω από την πίεση αυτή, χωρίς να το καταλαβαίνω και έχοντας ένα νεογέννητο μωρό τελείως ξαφνικά αρχίζω να αισθάνομαι μια αφάνταστη δυσφορία. Μία δύσπνοια. Ένα βάρος».

«Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς μου συνέβαινε. Σε τέτοιο βαθμό που βγήκα, τότε έμενα σε ένα ρετιρέ πολύ ψηλά, στον πέμπτο όροφο, με θάλασσα μπροστά, δηλαδή δεν είχα κάτι να με πειράζει… Ήμουν στο μπαλκόνι και έλεγα ότι δεν αναπνέω! Κοίταζα γύρω μου, τι μου έχει συμβεί και δεν καταλάβαινα. Άσπρισα,

ίδρωσα, έγινα μούσκεμα και έτρεξα δίπλα στην αδελφή μου. Με ξάπλωσε λίγο, άρχισε να μου συζητάει και μου έδωσε λίγο νερό» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. «Σιγά σιγά επανήλθα. Βέβαια, πίστευα ότι εκείνη την ώρα έφευγα! Και μάλιστα της είπα, «αν φύγω, έχε το νου σου στη μικρή». Δηλαδή το θυμάμαι πολύ καλά. Και μιλάμε, τώρα, για 24 ετών». Βέβαια, πλέον ζει ευτυχισμένες στιγμές έχοντας στην αγκαλιά της το έγγονι της.

Χριστίνα Λαμπίρη: Μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση της Ελένης - «Δεν είναι ευχάριστο γιατί...»

Για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι του ALPHA, αλλά και γενικά από το χώρο της τηλεόρασης μίλησε ανοιχτά η Χριστίνα Λαμπίρη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων, πως δεν είναι ευχάριστο αυτό το γεγονός για κάποιους.

Η παρουσιάστρια η οποία επίσης βρίσκεται εκτός τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια, αναφέρθηκε στο γεγονός με λόγια από καρδιάς.

«Μιλάμε για το πλέον επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόσωπο. Ένα brand name από μόνο του. Δεν είναι ευχάριστο για εμάς, για εκείνη προφανώς…. Το να πάρεις μια τέτοια απόφαση και να πεις «τώρα σταματάω» δεν είναι εύκολο, για διαφορετικούς λόγους και σε διαφορετικές συνθήκες το έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν. Το ίδιο πιστεύω ότι ισχύει και για την Ελένη, δεν το ξέρω το κορίτσι δε μπορώ να μιλήσω για εκείνη, μπορώ μόνο να κρίνω από εμένα. Δεν είναι αποφάσεις που παίρνεις, ξυπνάς ένα πρωί και λες «δε σταματάω;» αυτό είναι μια διεργασία ετών. Έχεις αρχίσει και μαζεύεις, βάζεις τη ζυγαριά και κάποια στιγμή βρίσκεις το σημείο και λες «τώρα το κάνω ή δε το κάνω». Θέλει δύναμη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Να σημειώσουμε πως η Χριστίνα Λαμπίρη πριν λίγες ημέρες έζησε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Η κόρη της γέννησε και την έκανε γιαγιά.