Ρίγη συγκίνησης από την κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Το τρυφερό δώρο που έδωσε στη μαμά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης από την κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή η κόρη της με το τρυφερό δώρο που της έδωσε και θέλησε να το μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις κοινές τους στιγμές με την οικογένεια της, στην οποία έχει απεριόριστη αδυναμία.

Το βράδυ της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλησε δείξει στους followers της το σημείωμα που δέχτηκε από την 7χρονη κόρη της, Νάγια που έγραφε: «Μαμά σ’αγαπάω, Νάγια Σοφού».

Σταματίνα Τσιμτσιλή Νάγια κόρη

Δείτε το απίστευτο σκηνικό που η Σταματίνα φωτογράφισε καταλάθος την σύντροφο του Μπραντ Πιτ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βγήκε στον αέρα ο γιός της και δεν έκρυψε την συγκίνηση της!

Μια έκπληξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή είχαν ετοιμάσει σήμερα οι συνεργάτες της στο Happy Day . Κατά τη διάρκεια της εκπομπής και λίγο πριν πάνε σε διαφημιστικό διάλειμμα, η γνωστή παρουσιάστρια άκουσε ξαφνικά στον αέρα τη φωνή του γιου της, του Γιάννη.

«Happy Day, Happy Day, σ’ αγαπάω μανούλα, μαμάκα μου», ήταν το ηχογραφημένο μήνυμα που ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει συγκινημένη: «Ο γιος μου είναι αυτός! Τώρα θα κλάψω εγώ».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε αν θέλει να κάνει και τέταρτο παιδί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη στην παρουσιάστρια του Pop Up σχετικά με το αν επιθυμεί να κάνει και ένα τέταρτο παιδάκι.

Η παρουσιάστρια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Σήμερα, έκανε "ποδαρικό" στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και μίλησε για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού.Σταματίνα Τσιμτσιλή Happy day

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για ένα τέταρτο παιδί

«Δε σου λέω όχι αλλά δε σου λέω και ναι. Σωματικά νιώθω ότι έχω κουραστεί. Έχω τη μέση μου όταν κουβαλάω τον Γιαννάκη πολύ, δε μπορώ, γκρινιάζω. Μου λείπει λίγος προσωπικός χρόνος, το να κάτσω στο κρεβάτι μου και να κοιτάω το ταβάνι χωρίς να σκέφτομαι τίποτα. Απ

ό την άλλη μου αρέσουν τα παιδιά. Έχω καλές εγκυμοσύνες. Τα κοριτσάκια μου με βοηθάνε πάρα πολύ με τον μικρούλη... Αλλά δε ξέρω μπορεί και να έκανα σε 1-2 χρόνια. Δε ξέρω, ο Θεός ξέρει» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.