Χαμός στο διαδίκτυο με το σχόλιο έπος της Ναταλίας Γερμανού για το The Bachelor - «Ρε την...»

Αδιανόητο περιστατικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο διαδίκτυο με το σχόλιο έπος της Ναταλίας Γερμανού για το The Bachelor - «Ρε την...»

Ένα σχόλιο έπος έκανε η Ναταλία Γερμανού σε ανάρτηση του The Bachelor στα social media. Φαίνεται πως η παρουσιάστρια είναι φανατική και θέλησε να πάρει θέση σε ένα γεγονός.

Συγκεκριμένα, θέλησε να σχολιάσει την χθεσινή 30/10 αποχώρηση που ήταν αυτής της Χριστίνας η οποία ήταν και επεισοδιακή, μιας και έσταξαν πολλές φαρμάκι.

Η Ναταλία Γερμανού συγκεκριμένα, πήρε κάτω από ανάρτηση στο Instagram και έγραψε με χιούμορ: «Ρε την Χριστίνα μου ρε; Την Χριστίνα;».

Ναταλία Γερμανού σχόλιο για The Bachelor

Ναταλία Γερμανού: Απαντά για το Βachelor - "Είναι φορές που έχω πει..."

Τη Ναταλία Γερμανού συνάντησε η κάμερα του Ευτυχείτε και ο Σάββας Μπίτζας και η παρουσιάστρια απάντησε στις ερωτήσεις για το Big Brother, το Bachelor, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια λέει για το Big Brother: «Κάθε τηλεοπτικό προϊόν έχει τον κόσμο που το βλέπει και τον κόσμο που δεν το βλέπει. Για να σου είμαι ειλικρινής, δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ, θα ήμουν άδικη αν εκφέρω γνώμη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι από τους ανθρώπους που έχω στην καρδιά μου, χαίρομαι να νιώθω ότι είναι ξανά σε μια αρένα που είναι ένας χώρος τον οποίο γνωρίζει καλά και του κάνει και καλό να είναι ξανά παρών».

Η απάντηση που δίνει για το Bachelor η Ναταλία Γερμανού είναι: «Με ρωτάς για ένα πρόγραμμα που είναι μια παραγωγή του καναλιού στο οποίο εργάζομαι. Έχω πολλές φορές μείνει βράδια και το παρακολουθώ και άλλες φορές έχω γελάσει και άλλες φορές έχω πει… Ε μα τώρα»! H φάρσα της Ναταλίας στον Γιώργο Τσαλίκη!

«Μου αρέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το POP UP είναι μια νέα εκπομπή, «χτίζει», σπέρνει για να θερίσει αργότερα», λέει χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.