Cozy και φωτεινό το υπνοδωμάτιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Είναι ονειρικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Cozy και φωτεινό το υπνοδωμάτιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι λάτρης των social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Όπως πριν από μερικές ώρες που δημοσίευσε μια φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει διάφορες στιλιστικές επιλογές και ιδέες, αλλά και το πως περνάει την ημέρα της.

Σήμερα λοιπόν η Αθηνά Οικονομάκου έχοντας βρει λίγο ελεύθερο χρόνο, απόλαυσε χαλαρωτικές στιγμές στο cozy και φωτεινό υπνοδωμάτιο της. Δείτε εδώ και το τεράστιο ξενοδοχείο στο οποίο έκανε τις διακοπές της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο η Αθηνά Οικονομάκου!

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος υπνοδωμάτιο σπιτιού

Με διακόσμηση από τα IKEA το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, στο οποίο φαίνεται πως όλη η διακόσμηση έχει γίνει από τα καταστήματα IKEA.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αποδείξει πως έχει στιλ τόσο στον τρόπο που ντύνεται όσο και στο σπίτι της. Καθώς είναι ένας πολύ ενεργός χρήστης των social media, μοιράζεται πολλές φορές φωτογραφίες από τον προσωπικό της χώρο.

Κάθε σημείο του σπιτιού είναι πολύ προσεγμένο και φαίνεται πως η Αθηνά Οικονομάκου έχει βάλει τη δική της πινελιά.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν έχει καθίσει στην αγαπημένη της γωνία και όλες οι λεπτομέρειες είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Δείτε εδώ και το υπέροχο βεστιάριο που έχει στο σπίτι της η Αθηνά Οικονομάκου.

Σαν παλάτι το δεύτερο "σπίτι" της Αθηνάς Οικονομάκου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα υπέροχο στιγμιότυπο μέσα από το δεύτερο σπίτι της και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα μικρό παλάτι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η αγαπημένη ηθοποιός έχει ανεβάσει φωτογραφίες μέσα από το κατάστημά της, All Over. Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος και αντανακλά το στιλ που έχει τόσο η Αθηνά Οικονομάκου όσο και οι δύο συλλογές της.

Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου που είναι σαν παλάτι

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε πως ήρθαν στο κατάστημα οι νέες παραλαβές ωστόσο το μάτι μας έπεσε στον χώρο ο οποίος είναι διακοσμημένος με τα πιο γλαφυρά χρώματα και έναν πολυέλαιο που τραβάει σε κάθε περίπτωση την προσοχή.