Συντετριμμένη η Φαίη Σκορδά - Η ανάρτηση που έφερε ρίγη συγκίνησης

Τι δημοσίευσε στο Instagram;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συντετριμμένη η Φαίη Σκορδά - Η ανάρτηση που έφερε ρίγη συγκίνησης

Συντετριμμένη είναι η Φαίη Σκορδά, όπως και όλη η Ελλάδα με τον σεισμό στην Σάμο που αφαίρεσε την ζωή δυο παιδιών, ηλικίας 17 και 15 ετών. Η ανάρτηση της παρουσιάστριας έφερε ρίγη συγκίνησης.

Πολλά πρόσωπα από το χώρο της showbiz, θέλησαν να πουν δυο λόγια ή να κάνουν κάποια δημοσιεύσει για το τραγικό γεγονός. Όπως η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία έκανε την έναρξη της εκπομπής της βυθισμένη στην θλίψη.

Χθες, η Φαίη Σκορδά θέλησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να αναρτήσει την φωτογραφία των παιδιών και σκόρπισε ρίγη συγκίνησης. Η παρουσιάστρια είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά.

Φαίη Σκορδά σεισμός Σάμος Κλαίρη Άρης

Άσχημα νέα για την Φαίη Σκορδά - Έφαγε εξώδικο από το STAR! Τι συνέβη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, ο ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό, έλαβε από το STAR ένα προειδοποιητικό εξώδικο! Ποιος ο λόγος; Μα φυσικά τα spoiler που βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι η εκπομπή για το GNTM 3!

Στα άκρα είναι πλέον οι σχέσεις ΑΝΤ1 και Star, καθώς τα δύο κανάλια μάχονται καθημερινά για να «χτυπήσουν» υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Σε αντίθεση με την τακτική που ακολουθεί ο ALPHA και το Star, που επιμένουν να μην παίζουν προγράμματα άλλων καναλιών στις εκπομπές τους, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον ΑΝΤ1 και το OPEN που κατάφεραν να προκαλέσουν… πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του Star με τα συνεχή spoilers για το GNTM 3!

Τι συμβαίνει με Φαίη Σκορδά και STAR

Συγκεκριμένα, σύμφωνα λοιπόν με την Τίνα Μεσσαροπούλου, το κανάλι προειδοποίησε τα αντίπαλα στρατόπεδα (ΑΝΤ1 – OPEN) για τις εκπομπές «Πρωινό» και «Ευτυχείτε» που έβγαζαν συνεχώς spoilers για το ριάλιτι μοντέλων, με αποτέλεσμα το Star να θεωρεί πως χάνει μερίδιο της τηλεθέασης καθώς το κοινό δεν έχει πλέον το ίδιο ενδιαφέρον να δει τι θα συμβεί.

Και ενώ η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έχει εδώ και δύο εβδομάδες σταματήσει τα spoilers, δεν συνέβη το ίδιο και με τη Φαίη Σκορδά, με αποτέλεσμα το Star να στέλνει εξώδικο την προηγούμενη εβδομάδα στον ΑΝΤ1 απαγορεύοντας του ρητά να «προδώσει» τις εξελίξεις του παιχνιδιού.

Όπως πολλοί παρατήρησαν, δεν υπήρξε spoiler σχετικά με την αποχώρηση της Τρίτης, κάτι που έφερε ακόμα υψηλότερα νούμερα στο Star. Οι σχέσεις των δύο καναλιών, πάντως, είναι ύστερα από αυτό σε τεντωμένο σχοινί…

Να υπενθυμίσουμε πως και πέρυσι είχε γίνει σάλος με το spoiler της Φαίης Σκορδά για το νικητή του MasterChef, ενός project που επίσης ανήκει στο STAR!