Ράγισε καρδιές η Πόπη Τσαπανίδου για το θάνατο του συζύγου της - «Ελπίζω να ήταν...»

Τα συγκινητικά της λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Πόπη Τσαπανίδου για το θάνατο του συζύγου της - «Ελπίζω να ήταν...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Πόπη Τσαπανίδου και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύζυγό της, ο οποίος έχει "φύγει" από τη ζωή. Τα λόγια της ράγισαν καρδιές.

H επιτυχημένη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δεν έκρυψε ότι της λείπει πολύ ο σύζυγός της και πως θα ήθελε να είναι υπερήφανος για εκείνη.

«Όλους μας δοκιμάζει η ζωή. Έλεγα σε φίλο μου ότι θα βγω στη Ναταλία στην εκπομπή σας και μου λέει θα αρχίσεις να μιλάς πάλι για αυτά για το πως μεγάλωσες τα παιδιά. Αγριεύει το μάτι και λέω άκου να σου πω θα συνεχίσω να το κάνω όσο με ρωτάνε.

Καταρχάς απευθυνόμαστε στον κόσμο στο σπίτι που περνά πάρα πολύ δύσκολα και θέλω να αποτελώ ένα παράδειγμα ελπίδας ότι αφού το έκανα εγώ, μπορείς να το κάνεις κι εσύ. Ξεκίνησα να μιλάω για όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια μόλις μεγάλωσαν τα παιδιά. Το συζητήσαμε και με τα παιδιά. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο έχεις και κάποιες ευθύνες για την στάση ζωής σου, για το παράδειγμα που δίνεις.

Πόπη Τσαπανίδου θάνατος συζύγου

Εγώ θέλω πάρα πολύ, ζω για αυτό το πράγμα ότι θα αποτελέσω μια αγκυρούλα για να πιαστεί κάποιος και θα νιώσει ασφαλής που έχει περάσει δύσκολα. Να πει αν αυτή τα κατάφερε γιατί όχι κι εγώ γιατί ο κόσμος φοβάται πολύ. Στηριζόμαστε όλοι σε αυτό γιατί πουλά. Όταν παντού υπάρχει φόβος, νιώθω ότι είναι η «αποστολή» μου και προσπαθώ να το κάνω όλο αυτό μέσα από τα social media, συνεντεύξεις κ.ά. Ο φόβος είναι η νούμερο ένα αιτία που δεν πάμε στη ζωή μας μπροστά. Ή θα κάτσουμε εδώ που είμαστε ή θα βουλιάξουμε πιο κάτω», είπε αρχικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Ενώ, συνέχισε λέγοντας για τον σύζυγό της: «Ελπίζω να ήταν περήφανος ο σύζυγος μου με τον μεγάλωμα των παιδιών. Μου λείπει αυτό, το λέω και συγκινούμαι. Θα ήθελα να μου πει ρε εσύ ωραία τα κατάφερες. Πάλι θα κλάψω και δεν έχω βεντάλια να κρυφτώ. Είναι ανθρώπινο, όπως σου λείπει ο μπαμπάς σου που έχει πεθάνει σε μια καλή στιγμή της οικογένειας και τον έχω χάσει κι εγώ. Μου λείπει η μαμά μου που είναι 500 χιλιόμετρα μακριά. Πόσο μάλλον ένας άνθρωπος που κάναμε μαζί παιδιά και τα φτάσαμε σε μια ηλικία που κάποια στιγμή θα κάνουν οικογένειες δικές τους».

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως η Πόπη Τσαπανίδου έχει στο πλευρό της, τις 2 κόρες της, οι οποίες είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της.

«Λύγισε» on air η Πόπη Τσαπανίδου - «Είναι η τραγική στιγμή...»

Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και μιλώντας για την απώλεια του συζύγου της, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και «λύγισε» on air, εξηγώντας πόσο τραγική είναι η στιγμή που φέρνεις στον κόσμο δύο παιδιά χωρίς να υπάρχει ο μπαμπάς τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε χωρίς κανέναν δισταγμό για μία περίοδο που της κόστισε όσο καμία άλλη.

Αναφέρθηκε στον χαμό του συζύγου της και στο γεγονός ότι όταν έφερε τα παιδιά της στον κόσμο, δεν τον είχε στο πλευρό της για να τα γνωρίσει.

Μία εξομολόγηση από καρδιάς είχε κάνει και πριν από λίγο καιρό η Πόπη Τσαπανίδου για ένα σοβαρό ατύχημα που είχε. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά της λόγια.

«Είναι πραγματικά δύσκολο πράγμα να φέρνεις στον κόσμο παιδιά και να ξέρεις ότι δεν υπάρχει εκεί ο μπαμπάς τους… Είναι τραγική η στιγμή, πραγματικά τραγική στιγμή. Η στιγμή που γεννιούνται δυο παιδιά και ξέρεις ότι δεν θα γνωρίσουν ποτέ τον μπαμπά τους, είναι πραγματικά δύσκολη στιγμή. Είναι και χαρά όταν βλέπεις τα νέα παιδάκια και η απόδειξη ότι η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνει μπροστά, άρα κι εσύ πρέπει να πάρεις δύναμη για να μπορέσεις… Η ζωή συνεχίζεται!

Είναι μια απόφαση μέσα σου ότι… εγώ θα τα καταφέρω. Υπήρξε μια στιγμή που τη θυμάμαι καλά και θα κλάψω τώρα… Είπα στον εαυτό μου ότι αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει “καλά τα κατάφερες”. Θα ήθελα να το ξαναζήσω, αλλά χωρίς να το… ξαναζήσω. Θα ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά χωρίς να περάσω όλα τα άλλα», είπε συγκινημένη η Πόπη Τσαπανίδου.