Κινείται νομικά η Έρρικα Πρεζεράκου - Η μήνυση μετά τον τραυματισμό της

Όλες οι λεπτομέρειες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κινείται νομικά η Έρρικα Πρεζεράκου - Η μήνυση μετά τον τραυματισμό της

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε η Έρρικα Πρεζεράκου, από προπέλα σκάφους που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει ένα από τα δάκτυλά της, κινείται νομικά, ξεκινώντας τις μηνύσεις.

Αυτό το διάστημα αναρρώνει και ετοιμάζεται με τους δικηγόρους της να καταθέσει μήνυση, στον οδηγό του ταχύπλοου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Γούλα για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Στη μήνυση που έχει κατατεθεί από την πλευρά της πρώην πρωταθλήτριας του άλματος επί κοντώ περιγράφεται, αναλυτικά, όλο το χρονικό του ατυχήματος και αναφέρεται, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στις ευθύνες που αναλογούν στο πρόσωπο που οδηγούσε το ταχύπλοο, εκείνη την στιγμή.

Συγκλονίζει η Ερρικα Πρεζεράκου: "Το χέρι μου από τον καρπό μέχρι τα δάχτυλα είναι γεμάτο..."

Στο σπίτι της πλέον η Έρρικα Πρεζεράκου αναρρώνει τις τελευταίες ημέρες από το εφιαλτικό ατύχημα και τη δύσκολη περιπέτεια στο νοσοκομείο με το χειρουργείο. Η όμορφη αθλήτρια που τόσο ταλαιπωρήθηκε προσπαθεί να γίνει ξανά καλά και να αφήσει πίσω αυτές τις δυσάρεστες στιγμές. Κάθε νέα δήλωσή της όμως συγκλονίζει εκ νέου. Πρόσφατα, η Ερρικα Πρεζεράκου εξέφρασε άλλη μία σοκαριστική λεπτομέρεια για την κατάσταση της υγείας της. Μεταξύ άλλων, είπε "το χέρι μου από τον καρπό μέχρι τα δάχτυλα είναι γεμάτο..."

Στην εφημερίδα "On time" και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η γλυκιά 'Ερρικα μια εκτενή συνέντευξη και αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες που δεν ήταν γνωστές έως τώρα. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όσα εξέφρασε για τις άγνωστες πτυχές της ιστορίας.

Αυτά είπε η Ερρικα Πρεζεράκου και πραγματικά συγκλονίζει!

"Έχω βγει από το νοσοκομείο, είμαι σπίτι. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να μπω σε κανονικούς ρυθμούς. Το δεξί μου χέρι από καρπό μέχρι τα δάχτυλα είναι γεμάτο ράμματα.

Έχω ευγνωμοσύνη που ζω. Έχω χαρά που ζω. Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν με βοηθάει να προχωρήσω. Επειδή μου έτυχε ένα βράδυ να έχω εφιάλτες. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά

Ερρικα Πρεζεράκου Χέρι Καρπός Ατύχημα Ράμματα

Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν οδηγούσε ο Τίτος το σκάφος. Ευχαριστώ απίστευτα όλους τους αιμοδότες. Ο αιματοκρίτης μου είχε φτάσει 19, που είναι πολύ χαμηλός.

Οι άνθρωποι που έδωσαν αίμα δεν τους γνωρίζω, αλλά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί με έσωσαν, όπως και το γιατρό μου, Σαράντη Σπυρίδωνος, που έφυγε από τις διακοπές του και ήρθε να με σώσει κυριολεκτικά

Έλαβα μηνύματα από ανθρώπους που δεν γνωριζόμασταν και με έκαναν να κλαίω. Δεν το πίστευα τι μου έγραφαν. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου προσωπικά τους φίλους που πραγματικά στάθηκαν δίπλα σαν οικογένεια.

Η Ρία Ράπτη, η Ειρήνη Ραχούτη, ο Τίτος που μέρα νύχτα ήταν εκεί. Κοιμόντουσαν σε καναπέδες, πατώματα. Είναι οικογένειά μου" Όλα αυτά δήλωσε η Έρρικα. Της ευχόμαστε καλή ανάρρωση! Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για το ατύχημά της: "Είναι εφιαλτικό..." Τι δήλωσε ακριβώς;. Μάθε εδώ.