Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη - Μαζί ξανά στην τηλεόραση μετά το Globetrotters;

Που θα τους δούμε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη - Μαζί ξανά στην τηλεόραση μετά το Globetrotters;

Μετά την συμμετοχή τους στο Globetrotters θα δούμε ξανά τηλεοπτικά τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη; Τι ισχύει;

Όπως γράφει η εφημερίδα Realnews, στο τραπέζι των συζητήσεων του ΣΚΑΙ, έπεσε η ιδέα να εμφανιστεί ως quest η παρουσιάστρια σε live του Big Brother.

Και αυτό γιατί μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ALPHA είναι ελεύθερη να εμφανιστεί σε όποιο πρόγραμμα θελήσει η ίδια.

Η Αντελίνα μπλόκαρε τον Χάρη Βαρθακούρη στο instagram - Τι συνέβη;

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή "Dot" και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σύζυγο του, Αντελίνα Βαρθακούρη και για το πρόσφατο μπλοκ που του έκανε στο Instagram.

Έχουμε δει τον τραγουδιστή και παρουσιαστή του “Big Brother” πολλές φορές να ενοχλείται και να καυγαδίζει με την αγαπημένη του δίχως αύριο, αλλά δεν παύουν να αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλον.

Για ποιο λόγο όμως η Αντελίνα μπλόκαρε τον σύζυγό της, Χάρη και πως αντέδρασε αυτός;

«Τώρα η Αντελίνα με ακολουθεί. Πριν από ένα μήνα, όμως, ανέβασα ένα story. Μου λέει φέρεσαι σαν 15 χρονών και με μπλόκαρε. Τύπου δεν μπορώ να βλέπω τις αρλούμπες που ανεβάζεις και λες. Αδιαφορώ, γιατί ξέρω ότι την επόμενη, την μεθεπόμενη, δύο ώρες μετά θα με ξανακάνει (follow).», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Δείτε εδώ τα καρφιά που έριξε στον Alpha!

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το βίντεο:

Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης: Μπήκαν στην κουζίνα για χάρη των παιδιών τους - Θα «λιώσετε» με την εικόνα

Για χάρη των παιδιών τους, η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο σύζυγός της, Χάρης, μπήκαν στην κουζίνα και... μεγαλούργησαν. Με την εικόνα «έλιωσε» όλο το Instagram.

Η παρουσιάστρια στο λογαριασμό της, ετοιμάζει και προτείνει ιδέες, προκειμένου να βοηθήσει τις διαδικτυακές της φίλες που αντιμετωπίζουν καθημερινά το «τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα».

Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, η κόρη της, της ζήτησε να φτιάξει ένα γλυκό και αμέσως η Αντελίνα, μπήκε στην κουζίνα να το φτιάξει, αφού δεν χαλάει χατίρι στα παιδιά της.

Μαζί με την βοήθεια λοιπόν του Χάρη Βαρθακούρη, έφτιαξε σιροπιαστό μπακλαβά και θέλησε να τον μοιραστεί στο λογαριασμό της στο Instagram. Δείτε και το συγκινητικό μήνυμα της Αντελίνας στο Χάρη.

Αντελίνα Χάρης Βαρθακούρης κουζίνα σπιτιού