Τα πάνω κάτω με την επιστροφή του Survivor - Η απόφαση του ΣΚΑΙ

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω με την επιστροφή του Survivor - Η απόφαση του ΣΚΑΙ

Με απόφαση του ΣΚΑΙ, έρχονται τα πάνω κάτω με την επιστοφή του Survivor στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Τι συμβαίνει και θα καθυστερήσει;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι των συζητήσεων πέφτει ακόμα και το σενάριο το «Survivor» να μετατεθεί από τον Ιανουάριο στον… Μάιο, με την ελπίδα ότι έως τότε θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες βελτίωσης των επιδημιολογικών δεδομένων, αλλά και ευνοϊκότερο περιβάλλον όσον αφορά τα έσοδα.

Ενδεικτικό της αβεβαιότητας για την πραγματοποίηση ή μη του ριάλιτι επιβίωσης είναι ότι δεν έχει βγει στον αέρα τρέιλερ συμμετοχών.

Στο μεταξύ, η Acun Medya προχωρά σε κάστινγκ αξιοποιώντας το data base όσων δήλωσαν συμμετοχή σε προηγούμενους κύκλους.

Πηγές από την παραγωγή αναφέρουν ότι το Survivor θα θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνει μόνο όταν εκδοθούν αεροπορικά εισιτήρια για τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη και τους παίκτες.

Από την άλλη, τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της διανύει μια από τις πιο συζητημένες πρώην παίκτριες του Survivor, καθώς όπως έγινε γνωστό, παντρεύεται τον Αύγουστο του 2021.

«Καυτή» αποκάλυψη για το Survivor - Παίκτες είχαν συνευρεθεί ερωτικά

Χθες βράδυ, ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει μία «καυτή» αποκάλυψη για ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο Survivor. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε πως κάποιοι παίκτες είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος μαζί με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα στην νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 και φυσικά η συζήτηση πήγε πολύ γρήγορα στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον Σάκη Τανιμανίδη να μη διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για μερικά πράγματα που έγιναν.

Μεταξύ άλλων είπε πως οι παίκτες δεν καπνίζουν όσο καιρό βρίσκονται στο παιχνίδι ενώ παραδέχθηκε πως κάποιοι έχουν συνευρεθεί ερωτικά, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει για ποιους παίκτες μιλάει. Δείτε εδώ ποια παίκτρια του Survivor μπήκε στο My Style Rocks.