Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα για το Πάμε Δανάη στο MEGA

Η διάψευση της για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα για το Πάμε Δανάη στο MEGA

Την Δανάη Μπάρκα «τσάκωσε» ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» έξω από το Mega, με την παρουσιάστρια να κάνει ανακοινώσεις για την εκπομπή Πάμε Δανάη.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε, για τις αλλαγές που έρχονται αλλά και τις φήμες που την θέλουν σε φλερτ με τον, Απόστολο Ρουβά, τον σεφ της.

«Δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι στην εκπομπή. Μεγαλώνουμε, γιατί ήμασταν με μια ανάσα στα γρήγορα! Αλλαγή θεματολογία δεν νομίζω ότι θα υπάρξει γιατί ήδη συζητάμε για πράγματα τις επικαιρότητας όταν υπάρχει λόγος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN. » Νομίζω απλά ότι, επειδή θα έχουμε περισσότερη ώρα και κάπως πρέπει να την γεμίσουμε, θα μπουν περισσότερα πράγματα». Τέλος ωστόσο το Πάμε Δανάη σε λίγο καιρό;

Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα για το Πάμε Δανάη

«Σίγουρα θα μπουν παιχνίδια τα οποία, κάποια, έχουμε ετοιμάσει από το καλοκαίρι. Εννοώ πως τα είχαμε σαν plan b στην περίπτωση που θα έχουμε χρόνο. Φαντάζομαι πως θα ανοίξει και η γκάμα της επικαιρότητας για να έχουμε να λέμε» πρόσθεσε.

Η σχέση της με τον Απόστολο Ρουβά

«Με τον Απόστολο έχουμε μαγειρικές και πολλή αγάπη γιατί είμαστε πολύ φίλοι. Καταλαβαίνω όσα γράφονται και λογικό είναι όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνέχεια μαζί. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί κάτι να ειπωθεί αλλά, επειδή εγώ είμαι σε μια σχέση, καταλαβαίνω ότι είναι και πολύ οξύμωρο όλο αυτό».

Εξαντλημένη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου από τον κορωνοϊό στον αέρα του Πάμε Δανάη: "Είμαι διαλυμένη! Έχω πολλούς..."

Μπορεί η Ελιάνα Χρυσικοπούλου να περνάει τον κορωνοϊό με τα πιο ελαφριά συμπτώματα αλλά δεν παύει να αισθάνεται εξαντλημένη από την αρρώστια αυτή. Στον αέρα του Πάμε Δανάη τα εξομολογήθηκε όλα το πρωί της Πέμπτης.

Έχει έντονους πονοκεφάλους, ειδικά τις δυο τελευταίες ημέρες και με τα παυσίπονα που παίρνει της περνάει το πολύ για μια ώρα και μετά είναι πάλι το ίδιο. Όπως η ίδια δήλωσε, είναι διαλυμένη, είναι 14 ημέρες με τα παιδιά της κλεισμένη στο σπίτι! Ευτυχώς δεν έχει πυρετό καθόλου αλλά έχει χάσει την γεύση και την όσφρησή της, κάτι που όπως αποκάλυψε μπορεί να κάνει και δυο μήνες να επανέλθει η κατάσταση αυτή.

Δείτε την συγκλονιστική αποκάλυψη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στο παρακάτω βίντεο:

Να σημειωθεί πως κρούσμα κορωνοϊου βρέθηκε και στον ΣΚΑΙ! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ.