Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Ζαρίφη - «Εδώ και 2 ημέρες έχω...»

Τι συμπτώματα κορωνοϊού έχει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Ζαρίφη - «Εδώ και 2 ημέρες έχω...»

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη και μίλησε για τις εξελίξεις στην υγεία της, αφού διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η παρουσιάστρια βγήκε στον αέρα της εκπομπής μέσω facetime, αφού τρελάθηκε με το που είδε το κεικ που ετοίμαζαν.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, ενημέρωσαν πως εδώ και 2 ημέρε έχει ανεβάσει 39 πυρετό. Τι συνέβη με το j2us;

Τι είχε πει τις πρώτες ημέρες η Κατερίνα Ζαρίφη έμαθε πως είναι θετική

Η Κατερίνα Ζαρίφη βγήκε, με τηλεφωνική σύνδεση, στην εκπομπή Ευτυχείτε, και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

«Είμαι καλά. Τώρα μόλις βγήκε το θετικό… Είναι θετικό και το διδυμάκι μου, ο Αναστάσης. Ιδιαίτερα συμπτώματα δεν έχω, έχω μια κόπωση, την οποία την έχω τα τελευταία πέντε χρόνια, οπότε δεν έκρινα ότι είναι σύμπτωμα. Κατά τα’ άλλα καλά, δυστυχώς δεν μου έχει κοπεί η όρεξη και το βλέπω θετικά. Τίποτα δεν έχω χάσει, εκτός από την ταυτότητά μου που την ψάχνω μέσα στο σπίτι, δεν έχασα τίποτα. Πραγματικά δεν είχα τίποτα σαν σύμπτωμα.

Θέλω να είμαι πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχουν και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που πραγματικά ζούνε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι οι 14 μέρες απομόνωσης γιατί ξέρετε ότι το στόμα μου δεν σταματάει. Είναι κάτι που μας πλησιάζει επικίνδυνα, θέλω να προστατεύεστε γιατί πρέπει να σεβόμαστε και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που έχουν και τη μεγάλη επικινδυνότητα», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Από την άλλη ο Αναστάσιος Ράμμος, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για το θετικό τεστ και τα συμπτώματα που έχει.

«Αγαπημένα μου παιδιά, μητέρες, πατέρες κτλ. Μόλις έκανα τεστ κορονοϊού και για να μην έχουμε ντράβαλα θα κάτσω μέσα 15 μέρες», αναφέρει στο βίντεό του μεταξύ άλλων.