Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το ανακοίνωσε η Ναταλία Γερμανού - «Δεν θα είναι αύριο η Ελεονώρα Μελέτη γιατί...»

Είναι και επίσημα εκτός ALPHA η παρουσιάστρια

Το ανακοίνωσε η Ναταλία Γερμανού - «Δεν θα είναι αύριο η Ελεονώρα Μελέτη γιατί...»
News 01.11.2020 15:32
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι και επίσημα εκτός του ALPHA και την ανακοίνωση έκανε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται».

Όπως είπε η παρουσιάστρια, οι φήμες που κυκλοφορούν είναι αληθινές και από αύριο δεν θα βλέπουμε στον alpha την εκπομπή «Ώρα για μελέτη».

Μάλιστα, ο Νίκος Μάνεσης που το γνώριζε, νωρίτερα στην εκπομπή του πέταξε ένα απίστευτο "καρφί".

«Το ότι δεν θα είναι αύριο η Ελεονώρα Μελέτη, είναι κάτι που θα δούνε αύριο κι όλας οι τηλεθεατές. Σχετικά με την Ελεονώρα, δεν είναι κρυφό, γράφτηκε σε όλα τα sites ότι αποχώρησε από την πρωινή ζώνη. Υπήρχαν πολλά θέματα ούτε αυτό ήταν κρυφό, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ούτε εμείς ούτε η Ελεονώρα ούτε το κανάλι, κανείς δεν κρύβεται από τους τηλεθεατές.

Πήγε να ξεκινήσει κάτι όμορφο στην πορεία δεν της βγήκε, αυτό συμβαίνει και στον έρωτα… Δεν βγήκε θα δούνε κάτι άλλο αύριο οι τηλεθεατές», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού: On air η αποκάλυψη για το παρελθόν - "Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου..."

Η Ναταλία Γερμανού στην σημερινή εκπομπή 25/10 του Καλύτερα δεν γίνεται έκανε μια αποκάλυψη για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί! Μάλιστα απο ότι φάνηκε δεν ήταν λίγες!

Ειδικότερα αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε με μικρότερης ηλικίας άντρες και είπε χαρακτηριστικά:

“Είναι ωραίο πράγμα οι σχέσεις με νεότερους άντρες, τουλάχιστον εγώ έχω περάσει πάρα πολύ καλά. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Δεν σκέφτηκα όμως ποτέ να παντρευτώ κανέναν από αυτούς.

Κάνεις τη σχέση, την ευχαριστιέσαι για όσο διαρκεί, όμως πάντα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης. Έχω δεχτεί πρόταση γάμου από παραπάνω από έναν άνδρα, αλλά του εξηγούσα ότι θα το μετανιώσει”, δήλωσε η Ναταλία Γερμανού. Να σημειώσουμε πως η Ναταλία Γερμανού επίσης, αποκάλυψε το τέλος της από την τηλεόραση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν...» - Η Ναταλία Γερμανού παίρνει θέση στην κόντρα με την Μαλέσκου

Ναταλία Γερμανού: Η απίστευτη ατάκα του πατέρα της όταν την παρέδωσε νύφη!

Share