Πέτρος Πυλαρινός: Η πρώτη κοινή και πολύ τρυφερή ανάρτηση με την Χατζηθεοδώρου στο Instagram

Χαρές για το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέτρος Πυλαρινός: Η πρώτη κοινή και πολύ τρυφερή ανάρτηση με την Χατζηθεοδώρου στο Instagram

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός, μπορεί να κρατάνε την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η παρουσιάστρια δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή και πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Το ζευγάρι μετράει λίγους μήνες μαζί και είναι πολύ ερωτευμένοι, αλλά και αχώριστοι κάνοντας διάφορα πράγματα μαζί.

Σήμερα, ο Πέτρος Πυλαρινός ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Αλcatrash, έχει τα γενέθλιά και δεν γινόταν να λείπει από δίπλα του η σύντροφος του.

Μάλιστα, η Βάλια Χατζηθεοδώρου δημοσίευσε και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας έτσι να του ευχηθεί.

«Birthday Boy και του χρόνου party», έγραψε στη λεζάντα. Γάμος για τον συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά;

Πέτρος Πυλαρινός Βάλια Χατζηθεοδώρου

Πέτρος Πυλαρινός: Η σύντροφος του, Βάλια Χατζηθεοδώρου εξομολογείται - «Πολλά πράγματα...»

Στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου” και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Η παρουσιάστρια έκανε εξομολογήσεις για τη σχέση της με τον τραγουδιστή, Πέτρο Πυλαρινό.

Το κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και δεν δίστασε να δείξει το wallpaper του κινητού της στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Μάλιστα,αποκάλυψε τι θα άλλαζε στον Πέτρο Πυλαρινό λέγοντας «Πολλά πράγματα που τον απασχολούν δεν εξωτερικεύει και τα κρατάει μέσα του. Να τον κάνω λίγο πιο ομιλητικό. Αυτό θα άλλαζα στον Πέτρο».

Να σημειώσουμε πως τον Πέτρο Πυλαρινό και την Βάλια Χατζηθεοδώρου τους είχαμε «τσακώσει» αποκλειστικά σε αγαπημένο νησί της Ελλάδας για διακοπές.