Πέτρος Πυλαρινός: Πιάσαμε στα... πράσα τον συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά με τη σύντροφο του

Καλοκαιρινές διακοπές εκτός Αθήνας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέτρος Πυλαρινός: Πιάσαμε στα... πράσα τον συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά με τη σύντροφο του

Τις καλοκαιρινές του διακοπές με τη σύντροφο του απολαμβάνει ο Πέτρος Πυλαρινός εκτός Αθηνών και δεν κρύβουν τον έρωτα τους. Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο comeback της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», πιάσαμε στα... πράσα τον συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Alcatrash, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική του ζωή, καθώς βρήκε τον έρωτα στα μάτια της καλλονής, Βάλιας Χατζηθεοδώρου την οποία βλέπουμε καθημερινά μέσα από το τηλεπαιχνίδι «Τροχός της Τύχης» στο STAR.

Το ζευγάρι τώρα που είναι ελεύθερο από επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του, κάνοντας βουτιές στη θάλασσα και ταξίδια σε κοντινούς προορισμούς.

Εμείς ωστόσο, τους πιάσαμε στα... πράσα να ψωνίζουν σε μαγαζί της Λευκάδας, όπου κάνουν ολιγοήμερες διακοπές. Ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου όπως μας είπαν άνθρωποι που τους είδαν, δεν έδειχναν να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα μάτια των περαστικών, ενώ δεν έλειπαν και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα τους.

Να σημειώσουμε πως όσοι νομίζετε πως κάπου τον έχετε ξαναδεί - και δεν εννοούμε στο Καλό Μεσημεράκι - ο τραγουδιστής είχε πάει και στο Fame Story.

Πέτρος Πυλαρινός Βάλια Χατζηθεοδώρου σχέση

Πέτρος Πυλαρινός Καλό Μεσημεράκι Νίκος Μουτσινάς

Πέτρος Πυλαρινός: «Τρελός» από έρωτα ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά με τη σύντροφο του

Μπορεί το ζευγάρι στην αρχή να μην ήθελε να βγάλει τη σχέση του στη δημοσιότητα, ωστόσο πλέον είναι μαζί και με κάθε επισημότητα και το δείχνουν πολύ συχνά με αναρτήσεις τους στα social media.

Οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι και έτσι τώρα, απολαμβάνουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές και με το παραπάνω. Δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Βάλια Χατζηθεοδώρου στην αγκαλιά του Πέτρου Πυλαρινού.

Μάλιστα, ο Πέτρος Πυλαρινός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το πρόσωπο της αγαπημένης του, γράφοντας «Η θέα μου».

Πέτρος Πυλαρινός Βάλια Χατζηθεοδώρου σχέση