The Voice - Highlights 1/11: Το φλερτ στην Παπαρίζου, το γείωμα του Ρουβά και το σπαρακτικό κλάμα

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - Highlights 1/11: Το φλερτ στην Παπαρίζου, το γείωμα του Ρουβά και το σπαρακτικό κλάμα

Το χθεσινό επεισόδιο του The Voice όπως είδαμε ήταν απολαυστικό και σας έχουμε τα highlights. Ανάμεσα τους θα δείτε το φλερτ που έκανε παίκτης στην Έλενα Παπαρίζου, το γείωμα που "έφαγε" ο Σάκης Ρουβάς από διαγωνιζόμενη, αλλά και την κοπέλα που κόπηκε για τρίτη φορά και σπάραξε στο κλάμα.

The Voice: "Θα λέω στα εγγόνια μου ότι γείωσα τον Ρουβά" - Κάγκελο ο Ρουβάς

Στο νέο επεισόδιο του The Voice, η Άννα - Μαρία επέλεξε να ερμηνεύσει ένα τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, μόνο που ο Σάκης Ρουβάς μπλόκαρε το δικαίωμα να την πάρει στην ομάδα της.

Όταν έφτασε η ώρα της επιλογής, η παίκτρια είπε στον τραγουδιστή λέγοντας «Αρχικά θα τιμωρήσω τον Σάκη που μου στέρησε την Ελεωνόρα. Σε αγαπώ πολύ, παρ΄όλα αυτά. Ήταν ο πρώτος που γύρισε και μου έδωσε πολύ κουράγιο να συνεχίσω, αλλά θα έχω πλέον να το λέω στα εγγόνια μου. "Εγώ γείωσα τον Σάκη Ρουβά." Ξέρετε τι είναι αυτό θα λέω για μια γυναίκα;» κι εκείνος της απάντησε: "Ρίξε τη χυλόπιτα, έλα»

"Κόπηκε" για τρίτη φορά και πλάνταξε στο κλάμα

Η 19χρονη Δήμητρα Σταυράκη, δήλωσε συμμετοχή στο Voice για τρίτη φορά, ωστόσο, στο τέλος της ερμηνείας της, απογοητεύτηκε, καθώς κανείς δεν γύρισε την καρέκλα του.

Η παίκτρια backstage ξέσπασε σε κλάματα, ωστόσο δεν δήλωσε στεναχωρημένη από το αποτέλεσμα.

Ο παίκτης που φλέρταρε την Παπαρίζου – «Κυρία Έλενα είστε κούκλα»

Ο 19χρονος Θάνος Λάμπρου ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε το Castle On The Hill κάνοντας σταδιακά να γυρίσουν όλοι οι coaches.

Ο ίδιος, αν και χαρούμενος που γύρισαν όλοι, είχε εστιάσει την προσοχή του στην τραγουδίστρια λέγοντας «Κυρία Έλενα είστε μια κούκλα» και στη συνέχεια προφανώς και πήγε στην ομάδα της. Και πως να μην την φλερτάρει μάλιστα, αφού πραγματοποιεί απίστευτες εμφανίσεις.