Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Απρόοπρο περιστατικό στο πλατό - Τι συνέβη με την Κλέλια Ρένεση;

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Απρόοπρο περιστατικό στο πλατό - Τι συνέβη με την Κλέλια Ρένεση;

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε στο πλατό της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», την ώρα των γυρισμάτων για τα νέα επεισόδια. Τι συνέβη στην Κλέλια Ρένεση ή αλλιώς την τηλεοπτική Καίτη Κίτσου και χρειάστηκε να διακόψουν;

Η σειρά του ALPHA, θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης και όχι αδίκως, αφού σημειώνει υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση. Έτσι λοιπόν τα επεισόδια συνεχίζονται και τα γυρίσματα είναι καθημερινά.

Για ακόμη μια σεζόν, βλέπουμε την Κλέλια Ρένεση στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, ο οποίος βρίσκεται στο... πλευρό της και εκτός κάμερες. Αφού την βοήθησε να φτιάξει το φερμουάρ της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός φορούσε ένα φόρεμα για χάρης του ρόλου της κυρίας Καίτης, στο οποίο το φερμουάρ κόλλησε με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για λίγο το γύρισμα μέχρι να το φτιάξουν.

«Κόλλησε το φερμουάρ λοιπόν και τι να κάνεις» έγραψε η Κλέλια Ρένεση ως σχόλιο στη φωτογραφία της, όπου βλέπουμε τόσο τον ηθοποιό, όσο και οι άνθρωποι της παραγωγής.

Ωστόσο, όταν δεν βρίσκεται στα γυρίσματα απολαμβάνει όλο τον ελεύθερο χρόνο με την κόρη της.

Μην αρχίζεις την μουρμούρα Κλέλια Ρένεση

Μην αρχίζει την μουρμούρα: Άλλος άνθρωπος η Κλέλια Ρένεση - Η αλλαγή στην εμφάνιση της

Μια αρκετά μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της έκανε η Κλέλια Ρένεση την οποία θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Είναι άλλος άνθρωπος αλλά παραμένει κούκλα.

Σε λίγες πρεμιέρα κάνει πρεμιέρα η επιτυχημένη κωμική σειρά και είμαστε έτοιμη για απίστευτες στιγμές γέλιου τις οποίες θα μας χαρίσουν τα τέσσερα ζευγάρια.

Όπως είδαμε ωστόσο από στιγμιότυπα, η Κυρά Καίτη θα έχει μια αλλαγή στην εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός άλλαξε λίγο το στιλ των μαλλιών της.

Επέλεξε να κάνει αφέλειες, ενώ τα φιλάρισε στις άκρες τους. Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι μόνη αλλαγή, καθώς όπως έγινε γνωστό πρόκειται να χωρίσει από τον Ηλία.

Μην αρχίζει την μουρμούρα Κλέλια Ρένεση