Παραλήρημα στο διαδίκτυο με το βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά μέσα από το σπίτι

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παραλήρημα στο διαδίκτυο με το βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά μέσα από το σπίτι

Παραλήρημα έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δημοσίευσε η Κάτια Ζυγούλη, μέσα από το σπίτι τους με τον Σάκη Ρουβά, αφού «έλιωσε» τους χρήστες ο νεογέννητος τότε γιος τους.

Το μοντέλο μπορεί να θέλει να κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην απασχολεί με την προσωπική της ζωή, ωστόσο στον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράζεται συχνά διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα με την οικογένεια της.

Με αφορμή το νέο μήνα που μπήκε χθες, η Κάτια Ζυγούλη λοιπόν, θέλησε να κάνει τους διαδικτυακούς της φίλους να χαμογελάσουν. Για αυτό και δημοσίευσε ένα βίντεο με πρωταγωνηστεί τον νεογέννητο τότε γιο της, Αλέξανδρο να κάθεται στον καναπέ και να γελάει στη μαμά και τον μπαμπά του.

«Καλό μήνα σε όλους!
Το κάλεσμα για χαμόγελα είναι εδώ!
Σας στέλνω ένα βίντεο του μικρού Αλεξάνδρου με τον Μιχάλη που ξεκαρδίζονται, για να σας ανεβάσω διάθεση!
Τα πρώτα δέκα χαμόγελα που θα ποστάρετε με tag, θα τα ανεβάσω στα stories μου!
Για να σας δω να χαμογελάτε!», έγραψε στη λεζάντα της.

Να πούμε ωστόσο πως το σπίτι του ζευγαριού είναι απλά απίστευτη. Ειδικά ο κήπος με την τεράστια πισίνα.

"Χαμός" στο διαδίκτυο με την Κάτια Ζυγούλη - Η ανάρτηση που έφερε την αντίδραση του Ρουβά

Χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο μετά από μια ανάρτηση που έκανε η Κάτια Ζυγούλη στο προφίλ της. Όλες οι διαδικτυακές της φίλες σπεύδουν να κάνουν το δικό τους instastory. Μάλιστα, στην ανάρτηση αυτή αντέδρασε και ο Σάκης Ρουβάς.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου χαμογελάει και παρότρυνε τις φίλες της να κάνουν το ίδιο και να ανεβάσουν μια φωτογραφία τους, ώστε να την κάνει repost.

«Καλό μήνα! Αν θέλετε να μοιράσουμε χαμόγελα παντού, ανεβάστε το δικό σας και κάνετε με tag για να τα ανεβάσω στα Stories μου!», έγραψε στη λεζάντα της.

Στο λογαριασμό της λοιπόν, επικρατεί χαμός αφού οι αναρτήσεις είναι δεκάδες. Μάλιστα, στην ανάρτηση της, αντέδρασε με καρδούλες και ο σύζυγος της.

Δείτε ωστόσο εδώ, τι συμβαίνει με την εκπομπή της. Πως πάει σε τηλεθέαση;