Οριστικό τέλος από το MEGA 12 ημέρες μετά την πρεμιέρα - Η ανακοίνωση της εκπομπής "Στην φωλιά των Κου Κου"

Ποια εκπομή κόβεται;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οριστικό τέλος από το MEGA 12 ημέρες μετά την πρεμιέρα - Η ανακοίνωση της εκπομπής

Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ανακοινώθηκε πως 12 ημέρες μετά την πρεμιέρα, κόβεται οριστικά πρόγραμμα από τον αέρα του MEGA.

Συγκεκριμένα, πέφτουν πρόωροι τίτλοι τέλους στην εκπομπή «Απόψε μόνο» που έκανε πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου με παρουσιαστή τον Λάμπρο Φισφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, έχουν έχει γυρίσει ήδη τέσσερα επεισόδια, εκ των οποίων έχουν προβληθεί τα δύο, ενώ η συμφωνία ήταν για 12. Ωστόσο, δεν υπάρχει συμβόλαιο.

Μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Ζήση Ρούμπο, τον Γιάννη Σαρακατσάνη και τους Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιόπουλο, δεν κατάφεραν να πείσουν το κανάλι να επανεξετάσουν ρην συνερασία τους. Στον αέρα της εκπομπής ανακοινώθηκε και το οριστικός τέλος από τις Άγριες Μέλισσες.

Ανακοινώθηκε το οριστικό τέλος για πασίγνωστη σειρά του Mega

Μπορεί το Mega να έχει μπει πολύ δυναμικά στη φετινή σεζόν, ωστόσο μόλις σήμερα ανακοινώθηκε το οριστικό τέλος για μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες σειρές του καναλιού, η οποία δεν πρόκειται να βγάλει νέο κύκλο.]

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει αρκετές σειρές του παρελθόντος να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και να γίνονται remake, ή ακόμα και να συνεχίζουν από εκεί που τελείωσαν την πρώτη φορά.

Μία από τις σειρές για τις οποίες είχε γίνει λόγος επιστροφής ήταν τα Μαύρα Μεσάνυχτα, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε σήμερα ο σεναριογράφος της σειράς, Βασίλης Ρίσβας, η σειρά δεν θα έχει συνέχεια.

«Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνουν τα “Μαύρα Μεσάνυχτα”, είμαι κάθετος σε αυτό. Όλοι οι ηθοποιοί ήθελαν, θέλω να το πω αυτό, αλλά η απόφαση του να μην γίνουν ήταν από εμάς.

Θέλαμε να κάνουμε καινούργια πράγματα, βασικά αυτό ήταν. Ετοιμάζουμε μια σειρά που λέγεται “Έρωτας με διαφορά” με τη Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα», είπε ο Βασίλης Ρίσβας. Δείτε εδώ και τις εξελίξεις που υπάρχουν στο Mega με την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.