Η Μαρία Νικόλτσιου αντικαταστάστρια της Μελέτη - Δεν έκανε καμία αναφορά στην αποχώρηση της

Όσα είπε στην πρώτη ημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μαρία Νικόλτσιου αντικαταστάστρια της Μελέτη - Δεν έκανε καμία αναφορά στην αποχώρηση της

«Καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό είπε η Μαρία Νικόλτσιου, το πρωί της Δευτέρας, αντί της Ελεονώρας Μελέτη, στον αέρα του ALPHA. Μάλιστα, η δημοσιογράφος δεν έκανε καμία αναφορά στην αποχώρηση της.

Η εκπομπή «Alpha παντού», αντικαθιστά την «Ώρα για μελέτη», μετά την είδηση πως το διαζύγιο τους είναι οριστικό.

Στην έναρξη λοιπόν της εκπομπής, η Μαρία Νικόλτσιου είπε: «Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα! Εδώ είμαστε και εδώ θα είμαστε μέχρι και τη 1 για να δούμε μαζί τα σπουδαιότερα θέματα της ειδησεογραφίας από την Ελλάδα και τον κόσμο».

«Μείνετε στο ALPHA Παντού, κυρίες και κύριοι, θα δούμε τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, τα ρεπορτάζ της καθημερινότητας, νέους που καινοτομούν σε όλους τους τόμεις και βεβαίως θέματα για όλη την οικογένεια» τόνισε, με τη σειρά της, η Βίκυ Χαντζή.

«Αλλά και ιστορίες που θα μας φτιάξουν τη διάθεση στο ALPHA Παντού, κυρίες και κύριοι, πάμε να ξεκινήσουμε» είπε στη συνέχεια, ο Πέτρος Καρσιώτης. Μάλιστα, ο Νίκος Μάνεσης είχε πετάξει την σπόντα του από χθες.

Ο ALPHA πριν βγάλει επίσημη ανακοίνωση για την Μελέτη την εξαφάνισε από το πρόγραμμα

Πριν ακόμη καλά καλά βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το τέλος της εκπομπής «Ώρα για μελέτη», ο ALPHA πήρε την απόφαση να την εξαφανίσει από το πρόγραμμα.

«Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.. Το έγραψαν όλα τα σάιτ ότι η Ελεονώρα αποχωρεί από το Alpha. Συμβαίνουν αυτά. Ξεκίνησε κάτι ωραίο, αλλά όπως και στον έρωτα, μπορεί να μην έχει την καλύτερη εξέλιξη», είπε η Ναταλία Γερμανού, μεταξύ άλλων με την είδηση να επιβεβαιώνεται για πρώτη φορά.

Και ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον Αlpha,, στο επίσημο πρόγραμμα της Δευτέρας στο σάιτ του καναλιού, η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» εξαφανίστηκε και στη θέση της στις 11.00 πήρε η εκπομπή «Alpha παντού», που όπως φαίνεται θα παρουσιάσουν η Μαρία Νικόλτσιου, η Βίκυ Χατζή και ο Πέτρος Καρσιώτης.

Αν μπει λοιπόν κανείς στο επίσημο πρόγραμμα στο σάιτ του καναλιού, η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» εξαφανίστηκε και τη θέση της πήρε η εκπομπή «Alpha παντού», που όπως φαίνεται θα παρουσιάσουν η Μαρία Νικόλτσιου, η Βίκυ Χατζή και ο Πέτρος Καρσιώτης.

Ώρα για μελέτη ALPHA