Big Brother: Έρχονται αλλαγές στον ΣΚΑΙ - Η κίνηση του σταθμού

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Έρχονται αλλαγές στον ΣΚΑΙ - Η κίνηση του σταθμού

Καιρό τώρα ακούγεται πως στον ΣΚΑΙ στο δεύτερο μισό της σεζόν θα ξεκινήσει το Survivor. Αυτό σίγουρα θα φέρει αλλαγές στο κανάλι καθώς τώρα τα βράδια βλέπουμε Big Brother!

Ο σταθμός πρέπει σίγουρα να φτιάξει το πρόγραμμα και να αποφασίσει τι θα συμβεί με τον Big Brother καθώς ένα από τα δυο show θα βρίσκεται στην prime time του σταθμού.

Ποια θα είναι λοιπόν η κίνηση ματ που θα κάνει ο ΣΚΑΙ; Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλοί προβληματισμοί στο κανάλι και η απόφαση που θα πάρουν θα είναι καθοριστική.

Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι

Ακόμη ένα live του Big Brother έφτασε στο τέλος του με έναν διαγωνιζόμενο να αποχωρεί από το σπίτι, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους σε μία άκρως ανατρεπτική ψηφοφορία.

Μετά την ψηφοφορία των παικτών, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφία Δανέζη, ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον Ζακ να μην κάνει καμία χρήση του βέτο στο προηγούμενο επεισόδιο.

Στο σπίτι υπήρξε για ακόμη μια φορά ταραχή, αφού ο «Μεγάλος Αδελφός» ανακοίνωσε έναν νέο κανόνα, που πλέον ισχύει, αλλά ένας εκ των παικτών δε θα μπορέσει να ζήσει την επιρροή του. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βαρουξή, που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Big Brother: Μεγάλο ψέμα το ξέσπασμα της Άννας Μαρία - Στη φόρα η αλήθεια

Ένας χαμός έχει δημιουργηθεί στο σπίτι του Big Brother μετά τα ξαφνικά ξεσπάσματα των παικτών για οικειοθελή αποχώρηση. Σειρά πήρε η Άννα Μαρία, την οποία είδαμε έχει βγει εκτός ορίων και να πηγαίνει προς την πόρτα με σκοπό να φύγει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού (Δείτε εδώ αναλυτικά το ξέσπασμα της). Ωστόσο, αποκαλύφθηκε πως όλο το σκηνικό στηριζόταν στο ψέμα και στην υποκρισία της συγκεκριμένης παίκτριας.

Αναλυτικότερα, η Άννα Μαρία όπως και όλοι οι παίκτες του σπιτιού γνωρίζουν πολύ καλά τους κανονισμούς, σύμφωνα με τους οποίους, οποιοσδήποτε παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει δεν πηγαίνει κατευθείαν στην πόρτα αλλά στο δωμάτιο επικοινωνίας με σκοπό να ενημερώσει τον Μεγάλο Αδερφό για την απόφαση του, ο οποίος όμως δίνει περιθώριο στον εκάστοτε παίκτη 24 ώρες να αποφασίσει.

Έτσι, η Άννα Μαρία θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Ότι δηλαδή όλο το σκηνικό ήταν σκηνοθετημένο και επιτηδευμένο, πως γνώριζε πολύ καλά τους κανονισμούς και πως το έκανε για να πείσει τον κόσμο να την λυπηθεί και να την κρατήσει στο σπίτι.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο: