Αποχώρηση "βόμβα" από τον ALPHA - Δημοσιογράφος κλείνει την συνεργασία του μετά από πολλά χρόνια

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αποχώρηση

Σαν βόμβα έσκασε ακόμα μια αποχώρηση που πρόκειται να συμβεί στο κανάλι του ALPHA. Το Πρωινό έδωσε τις παραπάνω πληροφορίες σημερινή εκπομπή.

Ο Δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό φαίνεται να έχει σκεφτεί να υποβάλλει την παραίτηση του μετά το τέλος της αναρρωτικής άδειας που έχει μέχρι της Πέμπτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, πλέον, ο έμπειρος δημοσιογράφος δε δεσμεύεται με συμβόλαιο, καθώς αυτό έλεγε ότι θα βρίσκεται στην ομάδα της Ελεονώρας Μελέτη, έτσι μπορεί να αποχωρήσει από το κανάλι, εφόσον το επιθυμεί. Δείτε τις λεπτομέρειες για το κόψιμο της εκπομπής.

τάσος τεργιάκης alpha

Ο ALPHA πριν βγάλει επίσημη ανακοίνωση για την Μελέτη την εξαφάνισε από το πρόγραμμα

Πριν ακόμη καλά καλά βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το τέλος της εκπομπής «Ώρα για μελέτη», ο ALPHA πήρε την απόφαση να την εξαφανίσει από το πρόγραμμα.

«Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.. Το έγραψαν όλα τα σάιτ ότι η Ελεονώρα αποχωρεί από το Alpha. Συμβαίνουν αυτά. Ξεκίνησε κάτι ωραίο, αλλά όπως και στον έρωτα, μπορεί να μην έχει την καλύτερη εξέλιξη», είπε η Ναταλία Γερμανού, μεταξύ άλλων με την είδηση να επιβεβαιώνεται για πρώτη φορά.

Και ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον Αlpha,, στο επίσημο πρόγραμμα της Δευτέρας στο σάιτ του καναλιού, η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» εξαφανίστηκε και στη θέση της στις 11.00 πήρε η εκπομπή «Alpha παντού», που όπως φαίνεται θα παρουσιάσουν η Μαρία Νικόλτσιου, η Βίκυ Χατζή και ο Πέτρος Καρσιώτης.

Αν μπει λοιπόν κανείς στο επίσημο πρόγραμμα στο σάιτ του καναλιού, η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» εξαφανίστηκε και τη θέση της πήρε η εκπομπή «Alpha παντού», που όπως φαίνεται θα παρουσιάσουν η Μαρία Νικόλτσιου, η Βίκυ Χατζή και ο Πέτρος Καρσιώτης.

προγραμμα alpha