Εξελίξεις με την υγεία του Αναστάσιου Ράμμος - «Έτρεμα, ίδρωνα! Σχεδόν δύο μέρες είχα...»

Όσα δήλωσε στο Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία του Αναστάσιου Ράμμος - «Έτρεμα, ίδρωνα! Σχεδόν δύο μέρες είχα...»

Όλες τις εξελίξεις με την υγεία του, αποκάλυψε ο Αναστάστιος Ράμμος, ο οποίος βρέθηκε μεταξύ άλλων από το Just the 2 of us, θετικός στον κορωνοϊό. Ο τραγουδιστής, μίλησε στην εκπομπή Happy Day.

«Εγώ ανέβασα πυρετο την Τετάρτη το βράδυ, έφτασε μέχρι 39 – 39,5 και από την Παρασκευή το πρωί είμαι πολύ καλύτερα. Δεν έχω τίποτα. Και γεύση έχω, και οσμή έχω… Σχεδόν δύο μέρες είχα 39 πυρετό. Αυτές τις ημέρες έτρεμα, ίδρωνα, είχα πόνο στα κόκαλα και δεν μπορούσα να φάω», δήλωσε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος.

«Έχω τη μαμά και με προσέχει και μου μαγειρεύει. Μου τα αφήνει έξω από την πόρτα, μου χτυπάει και βγαίνω εγώ και τα παίρνω», είπε στην συνέχεια.

«Σίγουρα την πάτησα από τα κρούσματα του Just the 2 of us, αλλά δεν ξέρω ακριβώς. Δεν ξέρεις πώς την παθαίνεις. Το Σάββατο λογικά θα έχω ασυλία, εκτός αν είναι καλά η Κατερίνα (Ζαρίφη) τότε θα είμαστε κανονικά στο live. Δεν σκεφτόμουν καθόλου ότι θα μπορούσα να κολλήσω. Πίστευα και αυτές τις συνωμοσίες ότι μας λένε ψέματα, την πάτησα όμως και άλλαξα εντελώς γνώμη», ολοκλήρωσε. Ραγδαίες εξελίξεις και με την υγεία της Κατερίνας Ζαρίφη.

Τι θα γίνει με το J2US του Σαββάτου, στο οποίο κανονικά βλέπουμε και τον Αναστάσιο Ράμμο;

Αυξήθηκαν όπως ανακοινώθηκε τα κρούσματα κορωνοϊού στο μουσικό show του J2US, ενώ έγινε γνωστό από τον Νίκο Κοκλώνη τι θα γίνει με το live του Σαββάτου.

«Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο κάνουμε τεστ κορψνοϊού. Εμείς είμαστε η πρώτη παραγωγή που ξεκινήσαμε να κάνουμε τεστ συνέχεια. Την Παρασκευή με είχε πιάσει αυτό με το αντιγριπικό εμβόλιο και λέω “ας κάνουν όλοι από την παραγωγή ένα τέτοιο εμβόλιο γιατί ποτέ δεν ξέρεις, μην κολλήσουμε καμία γρίπη”.

Άρχισα, λοιπόν, Κυριακή βράδυ προς Δευτέρα να έχω δέκατα. Αντί να κάνουμε την Τρίτη τα τεστ, φώναξα κλιμάκιο και τα κάναμε τη Δευτέρα στο γραφείο. Εκεί ανακαλύψαμε ότι η αρχισυντάκτριά μου είχε κορωνοϊό», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης. Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Ζαρίφη.

Τι θα γίνει με το live του J2US μετά τα κρούσματα κορωνοϊού;

«Σήμερα το πρωί όσοι είμαστε αρνητικοί θα ξανακάνουμε τεστ, θα κάνουμε και την Τετάρτη. Το Σάββατο, αν δεν έχουμε άλλα κρούσματα και αν δεν πάθουμε τίποτα, θα έχουμε live, θα είμαστε όλοι εκεί – όσοι είμαστε»