Γενέθλια για την Μάρω Λύτρα - Αποκάλυψε την ηλικία της και... «μείναμε»

Αδιανόητο! Δεν της φαίνεται...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γενέθλια για την Μάρω Λύτρα - Αποκάλυψε την ηλικία της και... «μείναμε»

Με ροζ μαλλιά και ανεβασμένη διάθεση, η Μάρω Λύτρα, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από το «Fame Story» αποκάλυψε ότι έκλεισε τα 50 έτη. Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλια της με το πιο τέλειο στιλ.

Η ίδια, που ζει στον Καναδά, δήλωσε πολύ ενθουσιασμένη που γίνεται 51 ετών, στέλνοντας ένα μήνυμα στους θαυμαστές της που την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε λοιπόν ένα βίντεο στο οποίο θέλησε να μιλήσει για την ηλικία της.

Επίσης, να πούμε πως το ροζ μαλλί της ταιριάζει πολύ! Γενέθλια να πούμε πως είχε και η Ελένη Μενεγάκη. Πόσο έγινε;

View this post on Instagram

#birthdaygirl #50years ????????????????

A post shared by MARO LYTRA (@marolytras) on

Λίγα λόγια για την Μάρω Λύτρα με αφορμή τα γενέθλια της

Το 2003-2004 έλαβε μέρος στο reality show Fame Story 2 με σκοπό την ανάδειξη ταλέντων. Αμέσως μετά την έξοδό της από το παιχνίδι, συμμετείχε στο cd single της Julie Massino «I'm in love», με το ντουέτο με τίτλο «Όσο γυρίζει η γη» [3], το οποίο έγινε χρυσό.

Τον Μάιο του 2005 κυκλοφόρησε η πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Μικρές Αμαρτίες». Το πρώτο single έχει τον τίτλο «Υπάρχει άλλη», σε μουσική και στίχους του Ανδρέα Μπονάτσου, ο οποίος υπογράφει 2 ακόμη τραγούδια στο δίσκο της Μάρως Λύτρα.

Η δεύτερη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Η μηχανή του χρόνου» κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2007. Περιέχει 11 νέα τραγούδια, εκ των οποίων τα 4 σε στίχους και μουσική του Φοίβου.

Το 2008 η Μάρω Λύτρα συνεργάζεται με τους Ταξιδιώτες Ψυχής στο κομμάτι «Δεν θέλει λόγο η καρδιά ν' αγαπά»σε στίχους του Πασχάλη Τσιαλιάφα και Παντελή Μακρή και μουσική του Παντελή Μακρή. Λίγο αργότερα κυκλοφορεί ένα νέο single με τίτλο «Κάνεις λάθος», όπου τη μουσική υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παντζής, ενώ μαζί με τη Μάρω Λύτρα στο τραγούδι συμμετέχει και ο TNS. Αυτό ήταν το πρώτο single από την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά που τιτλοφορείται «Ελπίζω πια σε μένα».

Με τον Tony Cottura συνεργάστηκαν το 2010 σε 2 κομμάτια της Μάρως, το «Elevator love» και το «Miss you like crazy / Onut onu», ένα ντουέτο με τον Τούρκο τραγουδιστή Sina.

Το 2011 κυκλοφόρησαν 8 νέα τραγούδια: «Είσαι ό,τι αγαπάω». Τον Απριλίο του 2011 η Μάρω συνεργάστηκε με τον Νότη Σφακιανάκη στη Πύλη Αξιού και παρουσίασαν ένα λαϊκό πρόγραμμα στο κοινό της Θεσσαλονίκης.