Πάμε Δανάη: Εξελίξεις στην υγεία της Χρυσικοπούλου - «Τα παιδιά μου...»

Τι συμπτώματα έχει μετά από 15 ημέρες καραντίνας;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Εξελίξεις στην υγεία της Χρυσικοπούλου - «Τα παιδιά μου...»

Για την κατάσταση της υγείας της, αλλά και των παιδιών της, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η δημοσιογράφος που βρίσκεται σε καραντίνα 15 μέρες αποκάλυψε οπως αισθάνεται καλύτερα, ωστόσο δεν έχει επιστρέψει ακόμη η όσφρηση και η γεύση της.

«Δεν έχει επιστρέψει ακόμη η όσφρηση και η γεύση μου. Νόμιζα πως επανήλθε, αλλά σήμερα που ξύπνησα πάλι δεν έχω όσφρηση και γεύση.

Είμαι καλά. Δεν έχω πονοκεφάλους. Έχω το μικρό μπούκωμα, που μπορεί να είναι και αλλεργικό και ετοιμάζομαι για την έξοδο από την καραντίνα.

Τα παιδιά μου είναι υγιέστατα. Θα κάνουν και τεστ. Τελειώνει η καραντίνα τους και με το καλό θα επιστρέψουν την Τετάρτη στο σχολείο. Δεν κόλλησαν ποτέ ή τουλάχιστον δεν έβγαλαν συμπτώματα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Έτσι έκανε γνωστό πως είναι θετική στον ιό.

Ο φακός "τσάκωσε" την Δανάη Μπάρκα μαζί με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε χαλαρή βόλτα - Στιλάτες και οι δυο

Η κάμερα τσάκωσε την Δανάη Μπάρκα μαζί με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε χαλαρή βόλτα τους και οι δύο ήταν στιλάτες και πολύ χαμογελαστές φαίνεται πως περνούσαν όμορφα.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τις τελευταίες ημέρες λείπει από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα Πάμε Δανάη και κάνει ζωντανές συνδέσεις από το σπίτι της όμως οι δύο συνεργάτιδες δεν αφήνουν αυτό να κρατήσει πίσω την σχέση τους.

Έτσι περνούν χρόνο μαζί εκτός πλατό σε βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας πάντα στιλάτες και περιποιημένες! Βέβαια η Ηλιάνα μας ξάφνιασε με αυτή την εμφάνιση της στο Πάμε Δαναή!

Δανάη Μπάρκα ΕλιάναΔανάη Μπάρκα βόλτα με Ελιάνα

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Εμφανίστηκε με μποξεράκι στον αέρα του Πάμε Δανάη!

Η ζωντανή σύνδεση μέσω skype με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, στο Πάμε Δανάη, έκρυβε μια έκπληξη που έκανε τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό. Η δημοσιογράφος, η οποία παραμένει αυτές τις μέρες στο σπίτι επειδή ήρθε σε επαφή με κρούσμα COVID-19, έκανε αυτό που δεν περίμενε κανείς να κάνει.

«Φοράω από πάνω σακάκι και από κάτω μποξεράκι», είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και μόλις σηκώθηκε από τον καναπέ έγινε χαμός. Η δημοσιογράφος φορούσε ένα μαύρο σακάκι με λευκό πουκάμισο πάνω και κάτω… μόνο το μποξεράκι της!

«Ήθελα να ντυθώ πάντα ανταποκριτής που είναι στο σπίτι και από κάτω είναι ημίγυμνος», εξήγησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.