Νίκος Αλιάγας: Συγκλονίζει σε σπάνια συνέντευξή του - "Βλέπεις ένα πλάσμα να βγαίνει από το σύμπαν, από τα έγκατα της ανθρωπότητας"

Μίλησε για όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Αλιάγας: Συγκλονίζει σε σπάνια συνέντευξή του -

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή αλλιώς» και έκανε ένα ταξίδι στη γενέτειρά του, το Μεσολόγγι. Ο παρουσιαστής μίλησε για το θαύμα της γέννησης όπως το έζησε ο ίδιος.

«Την ώρα που γεννιέται το παιδί σου και βλέπεις ένα πλάσμα να βγαίνει από το σύμπαν, από τα έγκατα της ανθρωπότητας είναι σαν ελπίδα, σαν φως. Ουρλιάζει και σπάει το μάτι το κακό. Τίποτα δεν μπορεί να κρατηθεί όρθιο μπροστά σε αυτή την ενέργεια.»!

Και υπογράμμισε: «Ήμουν μέσα στον τοκετό. Αισθάνεσαι δέος και ευγνωμοσύνη στη γυναίκα που σου δίνει τη ζωή. Στη ζωή που σου στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας και σου λέει “υπάρχει κάτι πιο δυνατό από τον θάνατο. Είναι η επόμενη ζωή…

Έκοψα τον ομφάλιο λώρο και των δύο παιδιών μου αλλά στην ουσία έκοψα τον δικό μου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή. Στρέφεσαι στα παιδιά σου, εκφράζεις την ευγνωμοσύνη στους γονείς σου που σε έφεραν ως εδώ και παίρνεις τη σκυτάλη να χαράξεις τον δρόμο σου»! Θρήνος για τον παρουσιαστή.

Νίκος Αλιάγας: Δεν φαντάζεστε πόσο πωλήθηκε μια φωτογραφία της κόρης και της μητέρας του για καλό σκοπό!

Ο Νίκος Αλιάγας πώλησε μια φωτογραφία της κόρης και της μητέρας του για καλό σκοπό και δεν φαντάζεστε σε τι ποσό πωλήθηκε.

Ο παρουσιαστής είναι γνωστό πως έχει μεγάλη αδυναμία στην φωτογραφία και ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθημερινά στιγμιότυπα από τις φωτογραφίες που τραβάει.

Αυτή την φορά τράβηξε μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες. Το χέρι της κόρης του Αγκάθας που κρατάει εκείνο της γιαγιάς της Χαρούλας.

Η φωτογραφία, με τον τίτλο «Ιερή Φωτιά» διατέθηκε προς πώληση και κατάφερε από δωρεά να μαζέψει 10.000 ευρώ τα οποία και δόθηκαν για την έρευνα του παιδικού καρκίνου που οργανώνεται από το Ινστιτούτο Gustave Roussy.

«Οι σκέψεις μας στα άρρωστα παιδιά και στις οικογένειές τους» έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής στα social media.

νικος αλιαγασ φωτογραφια κορης