Παναγιώτης Βαρουξής: "Δεν ερωτεύτηκα ποτέ την Χριστίνα"

Άδειασε την παίκτρια!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Παναγιώτης Βαρουξής:

Καλεσμένος στο Love it μετά την αποχώρηση του από το Big Brother ήταν ο Παναγιώτης Βαρουξής οποίος μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα δήλωσε πως δεν ερωτεύτηκε ποτέ την Χριστίνα.

«Με την Χριστίνα αισθάνθηκα πιο κοντά, όχι ερωτικά. Δεν ερωτεύθηκα ποτέ. Άκουσα κάποιες δηλώσεις ότι πέρναγε και την κοίταγα επίμονα. Ούτε καν… Είχα ξεκαθαρίσει πως, εάν θα βγούμε, τότε θα δούμε αν ταιριάζουμε και έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα μες στη ζωή».

«Αυτό που βλέπατε μέσα στο σπίτι δεν ήταν φιλικό αλλά δεν ήταν και ο έρωτας! Αυτό που λες, «ερωτεύθηκα αυτή τη γυναίκα»! Μου άρεσε πολύ εξωτερικά. Είναι μια όμορφη γυναίκα και σου βγάζει κάτι. Οπότε ήμουν κοντά της γιατί μου άρεσε σαν γυναίκα και ήθελα ένα άτομο κοντά μου. Αφού δεν μπορούσα να έχω τον Χρήστο, για να μην λένε ότι παίζουμε ομαδικά, ήμουν με την Χριστίνα. Προσπαθούσαμε να ανταλλάσσουμε απόψεις μέσα στο σπίτι» πρόσθεσε ο πρώην διαγωνιζόμενος του Big Brother.

Big Brother: Η Χριστίνα «άδειασε» τον Παναγιώτη - «Τι να την κάνω αυτή την συγγνώμη;»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Χριστίνα άκουσε όλα όσα είχε να πει ο Παναγιώτης για τον έξαλλο πανηγυρισμό του στην αποχώρησή της και δε δίστασε να τον «αδειάσει» κανονικά ξεκαθαρίζοντας πως αυτή τη συγγνώμη δεν μπορεί να την δεχτεί.

Οι δίδυμοι βρέθηκαν στο μπλε δωμάτιο προκειμένου να μιλήσουν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και εννοείται πως η συζήτηση πήγε στα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στο live με τις φωνές του Παναγιώτη όταν ανακοινώθηκε πως η Χριστίνα θα βγει από το ριάλιτι.

Ο ίδιος εξήγησε πως όλα έγιναν από την ένταση της στιγμής και πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να προσβάλλει την Χριστίνα, από την οποία ζήτησε και συγγνώμη.

Μόλις όμως τελείωσε το βίντεο, η Χριστίνα που είναι καλεσμένη στο πλατό, κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο συμβάν και ξεκαθάρισε πως ο Παναγιώτης είχε ένα σωρό τρόπους για να της ζητήσει συγγνώμη και θα μπορούσε να το έχει κάνει πριν μάθει ότι είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Νωρίτερα η Σοφία Δανέζη έκανε μία συγκινητική εξομολόγηση για τη ζωή της.