Οριστικό τέλος από το Καφέ της Χαράς - «Είναι η απόφαση που έχουν πάρει...»

Ο λόγος για την...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οριστικό τέλος από το Καφέ της Χαράς - «Είναι η απόφαση που έχουν πάρει...»

Μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Pop Up, ένα πρόσωπο που είχαμε δει στην πρώτη εκδοχή του Καφέ της Χαράς, ανακοίνωσε πως είναι οριστικό το τέλος της από τη σειρά και πως πρόκειται για μία απόφαση που πήραν άτομα που ξέρουν καλύτερα τη δουλειά.

Μπορεί στον νέο κύκλο να βλέπουμε πολλούς ηθοποιούς από τα παλιά ωστόσο σίγουρα υπάρχουν και μερικές αισθητές απουσίες.

Αυτό είναι το πρόσωπο από το Καφέ της Χαράς που μίλησε για το οριστικό τέλος του από τη σειρά

Μία από αυτές είναι και αυτή της «Μπουλίτσας». Η Χριστίνα Αρχοντή μίλησε για την καριέρα της αλλά και για τη συμμετοχή της στην γνωστή σειρά του ΑΝΤ1, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για μία ιστορία που έχει αφήσει πλέον πίσω της.

«Φέτος τελείωσα τις σπουδές μου με τη φυσικοθεραπεία, πήρα το πτυχίο μου με άριστα και έδωσα Πανελλήνιες και μπήκα τρίτη στη Βιολογία Αθήνας.

Η αλήθεια είναι ότι σε δραματική σχολή δεν έχω πάει ακόμα. Όμως έχω παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής από δύο σπουδαίους ηθοποιούς του Εθνικού Θεάτρου κι εξακολουθώ να παρακολουθώ, απλά είχαν προτεραιότητα οι σπουδές μου στις επιστήμες υγείας και των θετικών επιστημών.

Δεν υπάρχει πικρία, δεν στεναχωριέμαι πλέον γιατί είναι η απόφαση που έχουν πάρει τα κατάλληλα πρόσωπα». Δείτε εδώ πώς τα πήγε σε τηλεθέαση την Παρασκευή το Καφέ της Χαράς.

Καφέ της Χαράς Μπουλίτσα

Μεγάλος "πονοκέφαλος" το Καφέ της Χαράς για τον ΑΝΤ1 - Τι συμβαίνει

Άσχημες δυστυχώς είναι οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για την αγαπημένη σειρά το Καφέ της Χαράς αφού οι ιθύνοντες του σταθμού, σύμφωνα με πληροφορίες που μου μεταφέρθηκαν και θα σας αποκαλύψω στο Vanda's blog του Youweekly.gr ασκούν μεγάλη πίεση ώστε στο project να μην τερματίσει!

Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1 με το Καφέ της Χαράς

Η σειρά Καφέ της Χαράς έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό κι αυτό φαίνεται από τα τρομερά νούμερα που καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB! Ωστόσο, οι συγγραφείς της σειράς όπως έχει δηλώσει και ο Χάρης Ρώμας προσφάτως δεν θέλουν να τραβήξουν το σενάριο από τα μαλλιά και φέτος είναι η τελευταία φορά που προβάλλεται! Έχουν σκοπό να ολοκληρώσουν την ιστορία πριν βαρεθεί ο κόσμος...

Αυτό φαίνεται όμως πως έχει δημιουργήσει μια αναστάτωση στον σταθμό του Αμαρουσίου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου. Το κανάλι προσπαθεί να διαπραγματευτεί ακόμα έναν κύκλο για τη σεζόν 2021 – 2022.

Οι πιθανότητες βέβαια δεν είναι υπέρ του σταθμού αφού ο Χάρης Ρώμας φαίνεται πως έχει ήδη σκεφτεί το τέλος της σειράς...

«Συχνά τελευταία με ρωτούν αν θα υπάρξει θάνατος στο “Καφέ”. Εκείνο που θα πω είναι ότι η τέχνη αντλεί από τη ζωή και κομμάτι της ζωής είναι η απόρριψη, αλλά και ο θάνατος. Στο “Καφέ” έχω βιώσει ως ρόλος και την απόρριψη και την εγκατάλειψη και μάλιστα εις διπλούν: και από τη σύζυγο και από τη Χαρά. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ποτέ δεν ήμουν υπέρ των χάπι εντ, γιατί δεν απεικονίζουν την αληθινή ζωή.

Ακόμα και οι ήρωες που παίζω φροντίζω να έχουν ένα υπόστρωμα πίκρας. Για μένα το ωραιότερο επεισόδιο στο “Κωνσταντίνου & Ελένης” ήταν όταν ο καθηγητής νόμιζε πως όλοι θα πήγαιναν να του ευχηθούν στα γενέθλιά του και να τον αγκαλιάσουν, αλλά τελικά δεν πήγε κανείς. Τραγικό δεν είναι;»

Και μπορεί να μην μας έδωσε κανένα παραπάνω στοιχείο αλλά το Youweekly.gr γνωρίζει πως πριν τελειώσει η σειρά θα είναι ξανά μαζί ένα αγαπημένο ζευγάρι! Δείτε εδώ ποιο!