Στα άκρα η διαμάχη Τριαντάφυλλου - Ευρυδίκης Παπαδοπούλου - Η νέα θέση του δικηγόρου της

Προχωράει η υπόθεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα άκρα η διαμάχη Τριαντάφυλλου - Ευρυδίκης Παπαδοπούλου - Η νέα θέση του δικηγόρου της

O Μιχάλης Κακούλιας μίλησε σήμερα στο Πρωινό για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην πελάτισσά του, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον πρώην παρτενέρ της στο J2US, Τριαντάφυλλο, με τις μεταξύ τους σχέσεις να βρίσκονται πραγματικά στα άκρα.

«Εμμένει στις δηλώσεις της σχετικά με τα όσα βίωσε», σημείωσε ο Μιχάλης Καρκούλιας για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τονίζοντας ότι: «Ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι τη χτύπησε ο κύριος Χατζηνικολάου».

«Δεν βλέπω τη δυνατότητα κάποιας εξωδικαστικής διευθέτησης της διαφοράς», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η υπόθεση θα ακολουθήσει την οδό της Δικαιοσύνης», συμπλήρωσε, αναφέροντας ότι η πλευρά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου προτίθεται να κάνει και μήνυση και αγωγή.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Καρκούλιας υπογράμμισε ότι οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου ήταν ιδιαίτερα απαξιωτικές για την πρώην παίκτρια του J2US. Δείτε τι είπε από τη μεριά του ο Τριαντάφυλλος.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Θα κινηθεί νομικά εναντίον του Τριαντάφυλλου - Όσα δήλωσε

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων μαζί με τον Τριαντάφυλλο τις τελευταίες μέρες καθώς σύμφωνα με δηλώσεις της ο ίδιος απείλησε να την χτυπήσει. Τώρα, απαντά στις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου λέγοντας πως θα κινηθεί νομικά.

Η Ευρυδίκη μετά την αποχώρηση της από το J2US δήλωσε πως η σχέση της με τον Τριαντάφυλλο δεν ήταν καλή καθώς την μείωσε και την απείλησε πως θα την χτυπήσει.

Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη, για να υπερασπιστεί τον εαυτό του αποκάλυψε πως ποτέ του δεν προσπάθησε να χτυπήσει την πρώην Ευρυδίκη.

Μεταξύ τους ξεκίνησε μια αντιπαράθεση αλλά η Ευρυδίκη θέλησε να δώσει μια τελευταία κουβέντα σε όλο αυτό δημοσιεύοντας την στάση της μαζί μέσω του δικηγόρου της δηλώνοντας πως πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. Αναλυτικά όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην ανάμεσα τους κόντρα.

Ευρυδίκη παπαδοπούλου δικαστική απόφαση τριαντάφυλλοσ