Συγκίνηση στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη - «Κάποτε θα κάψουμε τις μάσκες»

Το ξέσπασμά του για το κλείσιμο των θεάτρων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνηση στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη -  «Κάποτε θα κάψουμε τις μάσκες»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για το κλείσιμο των θεάτρων μέσα από την οποία μίλησε με αισιόδοξο τρόπο για τη στιγμή που θα κάψουμε τις μάσκες και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητά του.

Δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους με τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Γιώργος Χρανιώτης από τη μεριά του σχολίασε τα όσα γίνονται και συγκίνησε με μία φωτογραφία από το παρελθόν.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη που προκάλεσε συγκίνηση στο διαδίκτυο

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αυτή μάλλον είναι η έκφραση που αποτυπώνει τα συναισθήματα μου για αυτή την κρίση που ζούμε τώρα στο θέατρο. Ένα μείγμα απορίας, απέχθειας, ανημποριάς και θυμού 26 Νοέμβρη κανονικά θα είχα κι εγώ πρεμιέρα στο Μέγαρο μουσικής με την *Ιστορία του στρατιώτη* αλλά κι εμείς κατεβάζουμε ρολά και βλέπουμε.

Κουράγιο συντρόφια, μια μέρα θα κάψουμε τις μάσκες μας και θα κάνουμε πάλι την δουλειά μας που αγαπάμε τόσο πολύ τόσο εμείς αλλά και σεις Η φωτογραφία από το bachelor party μια παράσταση που ανέβηκε το 2000 ακριβώς 20 χρόνια πιο πριν». Δείτε εδώ την τρυφερή εξομολόγηση που έκανε στην αγαπημένη του.

Γιώργος Χρανιώτης: Εξομολογείται - Αυτός είναι ο λόγος που κυκλοφορεί με φακό στο σπίτι!

Στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έγινε πατέρας για πρώτη φορά αλλά και στο πόσο θαύμασε τον Θανάση Ευθυμιάδη για τον πυρρίχιο που χόρεψε στην βροχή πριν από κάποιες ημέρες.

Ο ηθοποιός δήλωσε:

«Θέλω να υπάρχει πολύ ήσυχη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και βάζω μουσικές. Το βράδυ δεν θέλω να υπάρχουν φώτα ούτε ο μικρός, οπότε κατά τις 10 βάζω ένα φακό στο κεφάλι αν θέλω να φάω ή να κάνω διάταση ή να διαβάσω κάτι.
Η γυναίκα μου με βρίσκει σέξυ, μπορεί να έχει φετίχ με ανθρακωρύχους. Το μόνο που δεν κάνω είναι να θηλάσω, παρόλα αυτά νομίζω ότι ζηλεύω εσάς τις γυναίκες που έχετε κι αυτό και με τη γέννα.» Δείτε την ερωτική εξομολόγηση της Γεωργίας Αβασκαντήρα στον Χρανιώτη!

Για τη σχέση του με τη φύση και τον Θανάση Ευθυμιάδη ανέφερε: «Μιλούσα με τον Θανάση Ευθυμιάδη κι αυτός είναι. Αυτό που έδειξε αυτό είναι. Κι εμένα προσωπικά που τον ήξερα τόσα χρόνια και δεν ήξερα αυτήν την πτυχή του και χαίρομαι πάρα πολύ που μου την έδειξε.

Μακάρι να ήμουν δίπλα του να χορέψω με πολύ άτσαλο τρόπο γιατί δεν ξέρω να χορεύω πυρρίχιο αλλά θα έμπαινα μέσ στη βροχή να χορέψω. Με αυτό που έκανε μου έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη.»