Γεωργία Αβασκαντήρα: Η ερωτική εξομολόγηση στον Χρανιώτη -"Είμαι ερωτευμένη μαζί του πριν..."

Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γεωργία Αβασκαντήρα: Η ερωτική εξομολόγηση στον Χρανιώτη -

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Γιώργος Χρανιώτης και όπως ήταν φυσικό η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα, του διοργάνωσε ένα οικογενειακό πάρτι έκπληξη. Λίγο πριν το τέλος της ημέρας, η όμορφη χορεύτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες του αγαπημένου της κάνοντας δημόσια ερωτική εξομολόγηση και επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ήταν ερωτευμένη με τον Γιώργο Χρανιώτη πριν τον γνωρίσει.

“Τον αγαπώ γιατί είμαι ερωτευμένη μαζί του πριν τον γνωρίσω, γιατί μετά τις 10:00 το βράδυ γυρνάει σπίτι με φακό κεφάλης, γιατί έμαθε να μαγειρεύει,πρώτη φορά στη ζωή του,όταν έγινε μπαμπάς, γιατί ξυπνάει κάθε μέρα με κέφι,γιατί έχει πάντα ενέργεια να τραγουδάει στον γιο μας. Η βόλτα της Γεωργίας με τον γιο της στο Ζάππειο.

Eίναι ο πιο αυθόρμητος και ευθύς άνθρωπος που ξέρω,γιατί είναι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσει οποίος του το ζητήσει, γιατί έχει πάθος για ότι κάνει και πάνω από όλα γιατί με κάνει πάντα να βλέπω τη ζωή με ευγνωμοσύνη και αισιοδοξία! Να τα εκατοστήσεις ζυγέ μπαμπά. @chraniotis_giorgos_official Υ.γ. Ξέρεις ότι θα καταλήξουμε όπως στη τελευταία φωτό”, σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Χρανιώτης Γενέθλια
Χρανιώτης Αβασκαντήρα
Αβασκαντήρα ερωτική εξομολόγηση

Η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης σε πολλά χρόνια από τώρα…

Γιώργος Χρανιώτης: Η φωτογραφία με τον γιο του και το δυνατό μήνυμα - "Να (μην) αγκαλιάζετε τα παιδιά..."

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τους τελευταίους τρεισήμισι μήνες ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα, αφού έγιναν γονείς για πρώτη φόρα. Τώρα ο ηθοποιός μας στέλνει ένα δυνατό μήνυμα!

Μάλιστα τόσο ο ηθοποιός όσο και η σύζυγός του δε σταματούν να δημοσιεύουν στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη νέα τους καθημερινότητα με τον γιο τους.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Γιώργος Χρανιώτης κοινοποίησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και εκεί τον είδαμε να είναι μέσα στη θάλλασα και να ποζάρει αγκαλιά με τον πρίγκιπά του. Παράλληλα, ο ηθοποιός έστειλε και ένα δυνατό μήνυμα, καθώς έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του:

“(Να (μην)αγκαλιάζετε τα παιδιά σας) Όταν η λογική βγαίνει έξω από τον άνθρωπο,τότε αποκτά μία δική της οντότητα. Στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο,ορφανά παιδιά στα ιδρύματα,πέθαιναν εξαιτίας της απουσίας επαφής ,αγκαλιάς,αγγιγμάτων,πέραν από τη στιγμή που τρέφονταν.Το σώμα είχε τροφή,αλλά η ψυχή έμενε μαραμένη. Και βέβαια οι επαφές είναι δύσκολο να παραμείνουν ως έχουν ,σε εποχές όπου η επαφή έχει μετατραπεί σε απειλή.Ας μην πάμε όμως στο άλλο άκρο ,επειδή το πιο ουσιαστικό πρόβλημα ,δεν είναι η αγκαλιά ενός παιδιού ,αλλά τα λάθη και οι παραλείψεις που θα αποκάλυπταν,γιατί φτάσαμε στο να δίνουμε εντολές να μην αγκαλιάζετε τα παιδιά (Ένα εξαιρετικό κείμενο του ψυχολόγου Δημήτρη Σταράκη)”.

Χρανιώτης παιδί
χρανιώτης αφιέρωση