The Bachelor: Η Χριστίνα αποκαλύπτει - «Μέσα στο σπίτι τα έπαθα όλα»

Τι συνέβη με την διαγωνιζόμενη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Η Χριστίνα αποκαλύπτει - «Μέσα στο σπίτι τα έπαθα όλα»

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor, η Χριστίνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο σπίτι έπαθε πολλά με την υγεία της.

Εμφανώς αλλαγμένη η εκρηκτική διαγωνιζόμενη αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται για τη βαριά φωνή της στα social media.

Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως ήταν άρρωστη από την πρώτη μέρα και η φωνή της δεν επανήλθε ποτέ.

Αυτά αποκάλυψε η Χριστίνα μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor

«Εντωμεταξύ η φωνή μου δεν είναι τόσο βαριά ρε παιδιά. Ήμουν άρρωστη, δεν έφτιαξε ποτέ η φωνή μου μέσα. Από την πρώτη ημέρα είχε κλείσει ο λαιμός μου, είχα ανεβάσει πυρετό. Καλά έζησα στο σπίτι ότι θα ζήσω σε 10 χρόνια. Έρπη, αρρώστιες, όλα τα έπαθα. Δεν μπορώ να σου πω ότι ήταν ακριβώς άγχος. Ήταν άγχος γιατί το έκανα πρώτη φορά στη ζωή μου. Δεν έχω ασχοληθεί με την τηλεόραση, αλλά έμαθα πάρα πολλά πράγματα», είπε η Χριστίνα.

The Bachelor: Η Χριστίνα τα μάζεψε, έφυγε από το σπίτι και κάνει χαμό στο διαδίκτυο

Η Χριστίνα ήταν αυτή που στην τελετή των ρόδων της Παρασκευής στο The Bachelor, μάζεψε τα πράγματα της και έφυγε από το σπίτι. Η πρώτη ανάρτηση της ωστόσο, κάνει χαμό στο διαδίκτυο.

Μετά από ένα ανατρεπτικό επεισόδιο με τσακωμούς, εντάσεις αλλά και τον Παναγιώτη Βασιλάκο να γίνεται έξαλλος με τις κοπέλες και προειδοποιώντας πως θα φύγει τελικά η αποχώρηση πραγματοποιήθηκε.

Με την ανακοίνωση πως φεύγει η Χριστίνα πολλές κοπέλες στεναχωρήθηκαν καθώς δεν το περίμεναν και ήθελαν την Μαρίνα να φεύγει.

Όπως φαίνεται ωστόσο, η Χριστίνα δεν το έχει πάριε βαριά και πριν λίγες έκανε την πρώτη της ανάρτηση η οποία έκανε χαμό. Και αυτό γιατί από εκεί που έπαιρνε 300 και κάτι likes, τώρα ξεπέρασαν τα 1.000.

View this post on Instagram

Hello people ???????????? #happyme #thebachelor

A post shared by ???????????????????????????????????? ???????????????????? ッ♕ (@christzika_) on