My Style Rocks: Στα «μαχαίρια» Αρετή και Τζένη - «Είσαι διπρόσωπη»

Μεγάλη ένταση στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Στα «μαχαίρια» Αρετή και Τζένη - «Είσαι διπρόσωπη»

Κανονικός χαμός επικράτησε και σήμερα στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks, ανάμεσα στην Αρετή Λις και την Τζένη Γεωργιάδου οι οποίες εξακολουθούν να βρίσκονται στα μαχαίρια. Μάλιστα, η πρώτη δε δίστασε να αποκαλέσει διπρόσωπη την συμπαίκτριά της.

Οι δυο κυρίες τσακώθηκαν στο Gala και όπως όλα δείχνουν ακόμα δεν έχουν καταφέρει να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές.

Η Αρετή χαρακτήρισε διπρόσωπη την Τζένη καθώς από τη μία της λέει ότι έχει στιλ και από την άλλη ότι έχει στιλίστα. Η Τζένη από τη μεριά της έδειξε πως διαφωνεί και κάπου εκεί, οι τόνοι ανέβηκαν σημαντικά. Δείτε και την πρώτη είσοδο άνδρα στο παιχνίδι.

Είσοδος - έκπληξη στο My Style Rocks - Ο άνδρας που θα φέρει τα πάνω κάτω

Όπως όλα δείχνουν σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε και άνδρες να μπαίνουν στο My Style Rocks και να φέρνουν για τα καλά τα πάνω κάτω. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα δούμε μία είσοδο κανονική έκπληξη στο ριάλιτι και το μόνο σίγουρο είναι πως θα προκαλέσει πανικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος είχε συμμετάσχει σε καλλιστεία και είχε αναδειχθεί Mr Hellas.

Ο λόγος για τον Σπύρο Νικολαΐδη ο οποίος έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνατότητές του και στο styling. Δείτε εδώ ποιος άλλος άνδρας μπαίνει στο My Style Rocks!