GNTM 3: Αυτή είναι η ομάδα που νίκησε στην πασαρέλα - Ο παίκτης που παίρνει την ασυλία

Μεγάλη ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτή είναι η ομάδα που νίκησε στην πασαρέλα - Ο παίκτης που παίρνει την ασυλία

Μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία, ανακοινώθηκε η ομάδα που νίκησε στην πασαρέλα του GNTM 3, καθώς και ο παίκτης που μαζί με τη νίκη πήρε και μία ασυλία για το πλατό που ακολουθεί.

Οι κριτές συζήτησαν μεταξύ τους και προσπάθησαν να εξετάσουν ποια από τις δύο πασαρέλες τους άρεσε περισσότερο, με όλους πλην της Ζενεβιέβ να καταλήγουν στο ότι καλύτερη ήταν αυτή που είχε θέμα Μιλάνο με αρχηγό την Αθηνά Οικονομάκου.

Μόλις το ανακοίνωσαν η ηθοποιός ξετρελάθηκε από τη χαρά της και δεν το έκρυψε ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως θέλει να δώσει την ασυλία στον Αιμιλιάνο - ο οποίος μοίρασε και τα ντισαβαντάζ - καθώς το κόνσεπτ του ταίριαζε τέλεια και απέδωσε στην πασαρέλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πολλοί παίκτες έδειξαν να διαφωνούν με την συγκεκριμένη απόφαση ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως ο Αιμιλιάνο έχει ασυλία.

Πρόωρα ο τελικός του GNTM 3 - Σήμερα γυρίζεται ο ημιτελικός

Πρόωρα γυρίζεται λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ο ημιτέλος του GNTM 3 με τον τελικό να είναι μόνο αυτό που θα μένει για να ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκομπή Ευτυχείτε, με την δημοσιογράφο να βρίσκεται έξω ακριβώς από το κτίριο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα αυτή τη στιγμή.

H , Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά βλέπουμε αρχές Νοεμβρίου να γυρίζεται ο μεγάλος τελικός… είναι πολύ νωρίς και τρέχουν να προλάβουν τα γυρίσματα λόγω της κατάστασης… Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε η τελική φωτογράφιση σε γνωστό ξενοδοχείο των Βορείων Προαστείων και εκεί ήταν οι παίκτες που έχουν απομείνει, όλοι οι κριτές και ο κύριος Καράβας».