Το δημόσιο ξέσπασμα της Μιμής Ντενίση για τα κλειστά θέατρα - «Δεν μπορώ άλλη γκρίνια»

Το μακροσκελές κείμενό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το δημόσιο ξέσπασμα της Μιμής Ντενίση για τα κλειστά θέατρα - «Δεν μπορώ άλλη γκρίνια»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μιμή Ντενίση έκανε ένα δημόσιο ξέσπασμα για τα κλειστά θέατρα ξεκαθαρίζοντας πως η κατάσταση είναι σίγουρα δύσκολη αλλά δεν μπορεί άλλη γκρίνια.

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που θέλησαν να αναφερθούν στη συγκεκριμένη απόφαση και μία από αυτούς ήταν και η Μιμή Ντενίση, ενώ το ίδιο έκανε λίγο νωρίτερα και ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Πιο πολλή στεναχώρια από μας δεν μπορεί να έχει κάνεις!! Το Κι από Σμύρνη …Σαλονικη είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της δεκαετίας μαζί με το Σμύρνη μου Αγαπημένη.. Ήταν κάθε μέρα γεμάτο. . οχι με σολντ αουτ 100 κ 200 ατόμων. Έδωσε χαρά συγκίνηση περηφάνια και γνώση της αληθινής ιστορίας μας από το 22 μέχρι το 40 σε χιλιάδες θεατές.

Δεν την ξέρουμε την ιστορία μας γιατί δεν μας την έμαθαν σωστά αλλά λαχταράμε να την μάθουμε!! Πολλές οικογένειες ζουν απ αυτή την παράσταση…30 ηθοποιοί 20 τεχνικοί κ άλλοι τόσοι ταμίες λογιστές ταξιθέτες φύλακες καθαρίστριες συντελεστές. Έχουμε πει θ ανοίξουμε 18 δεκ. Θεού θέλοντος!

Δεν μπορώ όμως άλλη γκρίνια.. μιρλα συνεχεία. Ναι πλήττεται απίστευτα ο δικός μας κλάδος όσο λίγοι αλλά..ας κοιτάξουμε να σώσουμε ότι μπορούμε μέσα από την ΠΕΘ κ το ΣΕΗ.. όλοι μαζί..δουλειά δράση δίκαια αιτήματα επιμονή σύμπνοια…..όχι μιζέρια παρακαλετά κ συνωμοσιολογία!!Καλλιτέχνες είμαστε..κ η τέχνη έχει ρίσκο..

Κ πάλι θα τα καταφέρουμε. Προτείνω να μιλάμε λιγότερο κ να δουλεύουμε όλοι μαζί για τον κλάδο περισσότερο!!!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πιο πολυ στεναχωρια απο μας δεν μπορει να εχει κανεις!! Το Κι απο Σμυρνη ...Σαλονικη ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια της δεκαετιας μαζι με το Σμυρνη μου Αγαπημενη..Ηταν καθε μερα γεματο..οχι με σολντ αουτ 100 κ 200 ατομων.Εδωσε χαρα συγκινηση περηφανεια κ γνωση της αληθινης ιστοριας μας απο το 22 μεχρι το 40 σε χιλιαδες θεατες.Δεν την ξερουμε την ιστορια μας γιατι δεν μας την εμαθαν σωστα αλλα λαχταραμε να την μαθουμε!! Πολλες οικογενειες ζουν απ αυτη την παρασταση...30 ηθοποιοι 20 τεχνικοι κ αλλοι τοσοι ταμιες λογιστες ταξιθετες φυλακες καθαριστριες συντελεστες.Εχουμε πει θ ανοιξουμε 18 δεκ.Θεου θελοντος!! Δεν μπορω ομως αλλη γκρινια..μιρλα συνεχεια.Ναι πληττεται απιστευτα ο δικος μας κλαδος οσο λιγοι αλλα..ας κοιταξουμε να σωσουμε οτι μπορουμε μεσα απο την ΠΕΘ κ το ΣΕΗ..ολοι μαζι..δουλεια δραση δικαια αιτηματα επιμονη συμπνοια.....οχι μιζερια παρακαλετα κ συνωμοσιολογια!!Καλλιτεχνες ειμαστε..κ η τεχνη εχει ρισκο..Κ παλι θα τα καταφερουμε.Προτεινω να μιλαμε λιγοτερο κ να δουλευουμε ολοι μαζι για τον κλαδο περισσοτερο!!! #dontgiveup # dontcomplain #patience persistance #action# trust thefuture#

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) στις

Συγκλονίζει η Μιμή Ντενίση με την δήλωση της: "Δεν φαντάστηκε κανείς ότι η μητέρα μου..."

Η Μιμή Ντενίση στην On Time και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη έδωσε μια αρκετά συγκινητική συνέντευξη σχετικά με την απώλεια της μητέρας της.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Το καλό ίσως για εκείνη είναι ότι έφυγε όρθια. Αυτό είναι το χειρότερο για εμάς γιατί την προηγούμενη ημέρα ήμασταν έξω. Κανείς δεν είχε πάρει είδηση ότι είχε πρόβλημα με την καρδιά της. Είχε εξεταστεί ένα χρόνο πριν και ήταν μια χαρά. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πάει εκδρομή στη Θεσσαλία, στο πατρογονικό μου στα Κανάλια, στο θεσσαλικό κάμπο. Μα δε φαντάστηκε κανείς ότι η μητέρα μου θα φύγει».

«Έκανε το προηγούμενο βράδυ έναν εμετό και πήγα στου Παπάγου στο πατρικό μας που έμενε να δω τι συμβαίνει και την άλλη μέρα την πήγαμε στο «Υγεία». Δεν ανέπνεε καλά. Την πήγαμε να δούμε τι έχει. Ήταν όπως πάντα κοκέτα. Ντυμένη, περιποιημένη, βαμμένη. Μπήκαμε Κυριακή πρωί, μου λέει ο γιατρός «δεν αναπνέει καλά, να την βάλουμε στην Εντατική να της βάλουμε οξυγόνο». Μου φώναζε, «Μιμάκι έλα μέσα», της έστελνα φιλάκια – δεν μπορούσα να μπω λόγω Covid. Την άλλη μέρα, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν, η μαμά σας έφυγε» πρόσθεσε η ηθοποιός. Δείτε εδώ την ανάρτηση της για την απώλεια της μητέρας της!

Τέλος, η Μιμή Ντενίση είπε συγκινημένη: «Η μαμά μου φυσικά και μου λείπει ως μανούλα. Ότι και να είναι η μάνα κάποιου, είναι πάντα η μάνα, το στήριγμα του. Η δικιά μου όμως δεν μου λείπει μόνο ως μάνα, αλλά και ως προσωπικότητα, ήταν ένας άνθρωπος που είχε δει θέατρο σε όλο τον κόσμο. Είχε άποψη για τα θεατρικά. Είχε ζήσει με τον πατέρα μου όλες τις πολιτικές καταστάσεις από κοντά».