GNTM 3: «Πάγωσαν» οι παίκτες με την αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά - «Με έχουν σπρώξει πάνω στην πασαρέλα»

Δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: «Πάγωσαν» οι παίκτες με την αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά - «Με έχουν σπρώξει πάνω στην πασαρέλα»

Στο σημερινό μάθημα πασαρέλας που έκαναν οι παίκτες στο GNTM 3, «πάγωσαν» κανονικά μόλις άκουσαν την αποκάλυψη που θέλησε να κάνει η Βίκυ Καγιά για την καριέρα της. Το μοντέλο αποκάλυψε πως την έχουν σπρώξει πάνω στην πασαρέλα με τακούνια.

Η μεγάλη εμπειρία που έχει στο χώρο την έχει κάνει τουλάχιστον ειδική στην πασαρέλα και έτσι οι διαγωνιζόμενοι περίμεναν πως και πως ένα μάθημα από την Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά, δίνοντας συμβουλές στους διαγωνιζόμενους, αποκάλυψε: «Ένα πράγμα που γίνεται με τα μοντέλα και λυπάμαι που θα σας το πω εγώ, είναι ότι κολλάνε επίτηδες πίσω σας. Το κάνουν για να χάσετε τη δουλειά και ο σχεδιαστής να πει “α, κοίτα τι επαγγελματίας”. Τα μάτια σας παντού. Θα σας μποϊκοτάρουν πολλές φορές. Μέχρι που θα φτάσουν να σας σπρώξουν. Τόσο απλά».

Και συνέχισε: «Εμένα μου έχει συμβεί άπειρες φορές. Την έπαθα και πλέον δεν έρχεται από πίσω μου κανείς. Τα μάτια μου είναι παντού και προσέχω. Αυτή η δουλειά είναι ο θάνατός σου η ζωή μου. Χιλιάδες φορές με έχουν σπρώξει με τακούνια. Απλά δεν έχω πέσει. Ελπίζω εσείς να μην τα κάνετε ποτέ αυτά».

Η Ρασέλ βέβαια είπε πως σίγουρα θα έσπρωχνε κάποιον στην πασαρέλα, αν και νωρίτερα σχολιάστηκε το αποκαλυπτικό ρούχο που έβαλε.

Πρόωρα ο τελικός του GNTM 3 - Σήμερα γυρίζεται ο ημιτελικός

Πρόωρα γυρίζεται λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ο ημιτέλος του GNTM 3 με τον τελικό να είναι μόνο αυτό που θα μένει για να ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκομπή Ευτυχείτε, με την δημοσιογράφο να βρίσκεται έξω ακριβώς από το κτίριο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα αυτή τη στιγμή.

H , Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά βλέπουμε αρχές Νοεμβρίου να γυρίζεται ο μεγάλος τελικός… είναι πολύ νωρίς και τρέχουν να προλάβουν τα γυρίσματα λόγω της κατάστασης… Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε η τελική φωτογράφιση σε γνωστό ξενοδοχείο των Βορείων Προαστείων και εκεί ήταν οι παίκτες που έχουν απομείνει, όλοι οι κριτές και ο κύριος Καράβας».