GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης με την καλύτερη φωτογραφία

Ξετρέλανε τους κριτές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης με την καλύτερη φωτογραφία

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τον παίκτη που έκανε τόσο την καλύτερη πασαρέλα αλλά τράβηξε και την καλύτερη φωτογραφία, ενώ εντυπωσίασε και πάλι τους κριτές με την απόδοσή του.

Πρώτος τη φωτογραφία του πήρε ο Αιμιλιάνο ο οποίος είχε κερδίσει και την ασυλία από την Αθηνά Οικονομάκου, και στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά κάλεσε μπροστά τον Ανδρέα και τον Δημοσθένη.

Οι δυο τους μπορεί να ήταν στα μαχαίρια ωστόσο πλέον είναι φίλοι και ο Ανδρέας μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τον συμπαίκτη του.

Την καλύτερη φωτογραφία ωστόσο την πήρε ο Ανδρέας για άλλη μία εβδομάδα.

Πρόωρα ο τελικός του GNTM 3 - Σήμερα γυρίζεται ο ημιτελικός

Πρόωρα γυρίζεται λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ο ημιτέλος του GNTM 3 με τον τελικό να είναι μόνο αυτό που θα μένει για να ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκομπή Ευτυχείτε, με την δημοσιογράφο να βρίσκεται έξω ακριβώς από το κτίριο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα αυτή τη στιγμή.

H , Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά βλέπουμε αρχές Νοεμβρίου να γυρίζεται ο μεγάλος τελικός… είναι πολύ νωρίς και τρέχουν να προλάβουν τα γυρίσματα λόγω της κατάστασης… Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε η τελική φωτογράφιση σε γνωστό ξενοδοχείο των Βορείων Προαστείων και εκεί ήταν οι παίκτες που έχουν απομείνει, όλοι οι κριτές και ο κύριος Καράβας».