Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα με τον προσωπικό του γιατρό αλλά και μέσα της Αργεντινής να διευκρινίζουν ότι δεν έχει κορωνοϊό.

Ο 60χρονος ποδοσφαιριστής, νοσηλεύεται στην κλινική Ipensa στην πόλη Λα Πλάτα και όπως εξήγησε ο γιατρός, η εισαγωγή αποφασίστηκε προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Αισθανόταν άσχημα εδώ και αρκετό καιρό και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για «τουλάχιστον τρεις ημέρες» δήλωσε.

«Δεν είναι καλά ψυχολογικά και αυτό έχει επίπτωση στην κατάσταση της σωματικής του υγείας. Δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελα και όσο καλά γνωρίζω ότι θα μπορούσε να είναι. Χρειάζεται βοήθεια και αυτή ειναι η ώρα για να τον βοηθήσουμε» είπε στους δημοσιογράφους ο γιατρός του.

«Ο Ντιέγκο είναι ένα άτομο που ορισμένες φορές νοιώθει τέλεια και άλλες όχι και τόσο. Θα μπορούσε να είναι 10.000 φορές καλύτερα. Με την εισαγωγή του θα τον βοηθήσουμε. Είναι δύσκολο να είσαι ο Μαραντόνα» πρόσθεσε.

Δύσκολες ώρες περνά από την άλλη θρυλικός ποδοσφαιριστής, που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα προβλήματα με την υγεία του.

Μπορεί ο Ντιέγκο Μαραντόνα να μην έχει κορωνοϊό, ωστότο, θετικός βρέθηκε ο Σέρχιο Αραούχο

Άλλο ένα πρόσωπο ευρέως γνωστό διαγνώσθηκε με κορωνοϊό. Λόγος γίνεται για τον γνωστό στον κόσμο του ποδοσφαίρου, Σέρχιο Αραούχο, πρώην παίκτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ που βγήκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το Radio Marca με την πληροφορία να μεταφέρεται από τον δημοσιογράφο Χεσούς Ιθκιέρδο. «Ο Χεσούς Ιθκιέρδο μας ενημέρωσε ότι ο ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό είναι ο Σέρχιο Αραούχο», ανέφερε η ανάρτηση στο Twitter για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Νωρίτερα σήμερα ο ισπανικός σύλλογος είχε ανακοινώσει πως βρέθηκε κρούσμα τη Δευτέρα, χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του παίκτη.

κορωνοϊός Αραούχο Σέρχιο Ποδοσφαιριστής ΑΕΚ

Το Radio Marca σημείωσε ότι ο Αραούχο βρίσκεται σε καραντίνα και η υπόλοιπη ομάδα υποβάλλεται σε διπλά τεστ, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr