Επεισοδιακός και ο δεύτερος χωρισμός Κατερίνας Δαλάκα και Φιντιρίκου! Ξανά ελεύθερη η νικήτρια του Survivor

Όλο το παρασκήνιο για το τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επεισοδιακός και ο δεύτερος χωρισμός Κατερίνας Δαλάκα και Φιντιρίκου! Ξανά ελεύθερη η νικήτρια του Survivor

Ξανά ελεύθερη φαίνεται πως είναι η νικήτρια του Survivor, Κατερίνα Δαλάκα, αφού φήμες θέλουν να χώρισε για δεύτερη φορά από τον μέχρι στιγμής σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο.

Για την ακρίβεια, δημοσιεύματα κάνουν αναφορά για οριστικό τέλος στην σχέση τους γράφοντας χαρακτηριστικά:

Οι δυο τους αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους, μετά την (τελευταία) καλοκαιρινή επανασύνδεσή τους. Συγκεκριμένα, εδώ και μία εβδομάδα η νικήτρια του Survivor 3 και ο επιχειρηματίας δεν είναι πια μαζί και, μάλιστα, έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλο από το Instagram.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος πέρασε το Σαββατοκύριακό του στην Αράχοβα, όπου μέχρι πρόσφατα διατηρούσε ένα εντυπωσιακό σαλέ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στον προηγούμενο χωρισμό, η Κατερίνα Δαλάκα είχε προσπαθήσει να διαψεύσει τις φήμες, ενώ ο επιχειρηματίας δεν έκρυβε ότι είναι μόνος, όταν τον ρωτούσαν.

Κατερίνα Δαλάκα: Δεν άφηνε από το χέρι της τον Δημήτρη Φιντιρίκο - Πήραν φωτιά τα φωτογραφικά κλικ

Η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της Δημήτρη Φιντιρίκο και δεν μπορούσε ούτε λεπτό να αφήσει το χέρι του, ακόμα και μέσα στη θάλασσα. Ο φωτογραφικός φακός τους "συνέλαβε" και όπως ήταν λογικό, τα κλικς πήραν φωτιά!

Η γνωστή αθλήτρια αποφάσισε να ξεφύγει για λίγο από τη ρουτίνα της Αθήνας και έτσι επισκέφθηκε τη Μύκονο, μαζί με τον καλό της.

Έτσι έγινε γνωστή η είδηση πως η Κατερίνα Δαλάκα τα ξαναβρήκε με τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

Οι δυο τους, είναι εδώ και καιρό ξανά μαζί και βιώνουν τον έρωτά τους ανενόχλητοι! Ο φακός του YouWeekly.gr τους "συνέλαβε" σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ στο νησί των ανέμων!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο στη Μύκονο

Κατερίνα Δαλάκα ΜύκονοςΚατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος

Πιπεράτο βίντεο με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Μπορεί να είχαν χωρίσει, μπορεί να την είχε αδειάσει δημόσια αλλά... ο έρωτας τα κάνει αυτά! Η Κατερίνα Δαλάκα είναι και πάλι μαζί με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και... περνάνε ζωή και κότα στις παραλίες της Μυκόνου! Μάλιστα, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το Mykonos Live τους δείχνει σε πολύ πιπεράτες στιγμές.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η νικήτρια του Survivor 3 πήγαν για μπάνιο στο Καλό Λιβάδι, όπου ο Δήμητρης την ώρα που έμπαιναν στην θάλασσα έβαλε χέρι στα οπίσθια της αγαπημένης του. Ελάχιστοι θα μπορούσαν να τον κακολογήσουν, καθώς το καυτό κορμί της συντρόφου του, θα κόλαζε οποιονδήποτε! Το ζευγάρι, μετά την επανασύνδεσή του, περνάει χαλαρές και ευχάριστες στιγμές στην Μύκονο, τραβώντας τα βλέμματα.