Στην θάλασσα Νοέμβρη μήνα η Μαριέττα Χρουσαλά - Χαμός με το κορμί της

Είναι απλά απίστευτο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην θάλασσα Νοέμβρη μήνα η Μαριέττα Χρουσαλά - Χαμός με το κορμί της

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της showbiz και αυτό το απέδειξε για ακόμη μια φορά με την φωτογραφία της από την θάλασσα, όπου απόλαυσε το μπάνιο της Νοέμβρη μήνα.

Η Σταρ Ελλάς του 2003 μπορεί να έχει αποκτήσει 2 παιδιά και ο αριθμός της ηλικίας της μπροστά να έχει το 3, ωστόσο το κορμί της παραμένει καλλίγραμμο και σε άψογη φόρμα και αυτό λόγω της σωστής γυμναστικής που κάνει.

Για το λόγο αυτό λοιπόν, το μπλε με άσπρες μαγιό της και έκανε το μπάνιο της στη θάλασσα, ενώ δεν δίστασε να ποζάρει και στο φακό.

Για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις, των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram.

Μαριέττα Χρουσαλά σώμα ηλικία

Μαριέττα Χρουσαλά: Το χάλκινο μαλλί της μητέρας του Πατίτσα τράβηξε τα βλέμματα - Δείτε νύφη και πεθερά με μαγιό

To YOU τούς συνάντησε στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης την περασμένη εβδομάδα μαζί με τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει, την 7χρονη Μάργκω, τον 5χρονο Σπύρο και τον μόλις 2,5 ετών Κωνσταντίνο.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You

Σπάνια εμφάνιση έκαναν και οι μαμάδες του ζευγαριού, οι κυρίες Αγλαΐα Χρουσαλά και Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα αντίστοιχα, με τη δεύτερη δε να κλέβει την παράσταση κατά την άφιξή της με φουσκωτό, ορμώμενη από το σκάφος της οικογένειας, λίγη ώρα αφότου η υπόλοιπη παρέα είχε ήδη φτάσει στην παραλία του Αστέρα. Μόλις αναγνώρισε την πεθερά της η Μαριέττα Χρουσαλά έτρεξε να την αγκαλιάσει περιχαρής και στη συνέχεια κάθισαν μαζί κάτω από την ομπρέλα μέχρι να βουτήξουν.

Ακομπλεξάριστη με το μαγιό της, η κυρία Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα χάρηκε το παιχνίδι με τα εγγόνια της και ειδικά με τον βενιαμίν Κωνσταντίνο, τον οποίο δεν άφηνε από το πλευρό της. Η μέρα συνεχίστηκε με κάστρα στην άμμο και αμείωτη ένταση, μέχρι τουλάχιστον να επιστρέψουν στο σκάφος τους και να σχεδιάσουν τον επόμενο προορισμό τους. Λίγες μέρες αργότερα η πρώην Σταρ Ελλάς και ο σύζυγός της επισκέφτηκαν τη μαγευτική Ύδρα, όπου γέμισαν τις αποσκευές τους με περισσότερες καλοκαιρινές αναμνήσεις...

Δείτε φωτογραφίες της Μαριέττας με την μητέρα του Πατίτσα στην παραλία

Μαριέττα Χρουσαλά μητέρα Πατίτσα με μαγιό

Μαριέττα Χρουσαλά παραλία