Μπέσυ Μάλφα: Ο λόγος που άλλαξε το όνομα της - "Μας απαγορευόταν να..."

Τι είχε συμβεί;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μπέσυ Μάλφα: Ο λόγος που άλλαξε το όνομα της -

Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκαν καλεσμένοι στο Ενώπιος Ενωπίω και μίλησαν για την ζωή τους την γνωριμία και τον γάμο τους. Η Μπέσυ Μάλφα αποκάλυψε γιατί άλλαξε το όνομα της.

Το κανονικό της όνομα είναι Παναγιώτα Βασιλοπούλου ενώ Μάλφα είναι το επίθετο της μητέρας της.

«Είμαι το γένος Μάλφα. Έχω τελειώσει τρία πανεπιστήμια. Κρατική Σχολή Χορού, Θέατρο Τέχνης και Ωδείο Αθηνών. Όταν λοιπόν μπήκα στο θέατρο Τέχνης δούλευα ήδη, και σαν χορεύτρια και σαν τραγουδίστρια.

Δεν επιτρεπόταν όμως να δουλεύουμε έξω. Οι μαθητές δουλεύαμε μέσα στο θέατρο. Η μόνη διέξοδος λοιπόν για να ζήσω ήταν το άλλο όνομα. Της μητέρας έξω από τη σχολή, του πατέρα μέσα. Τελικά έμεινε», αποκάλυψε. Δείτε την συνέχεια της συνέντευξης τους και την αποκάλυψη του Γεράσιμου για το καφέ της Χαράς

Μπέσσυ Μάλφα: "Αν συνεχίσετε τις βλακείες..." - Γιατί εκνευρίστηκε η ηθοποιός;

Γιατί εκνευρίστηκε η Μπέσσυ Μάλφα με followers της στο Instagram; Η αγαπημένη από το κοινό Μπέσσυ φαίνεται πως έχασε για λίγο την ψυχραιμία της και προειδοποίησε τους θαυμαστές που της προκάλεσαν εκνευρισμό να σταματήσουν να την ενοχλούν. Διαβάστε επίσης τα όσα είπε για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Συγκεκριμένα, αυτήν την περίοδο η Μπέσσυ Μάλφα βρίσκεται στην Στουτγκάρδη, καθώς ετοιμάζεται για τα γυρίσματα μιας ολοκαίνουργιας σειράς στην οποία θα λάβει μέρος και θα προβληθεί στο διαδίκτυο.

Η ταλαντούχα ηθοποιός κατά τη διάρκεια που πραγματοποιούσε ένα live βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ερωτήθηκε για το αν θα επιστρέψουν τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και διέψευσε όλες τις φήμες αυτές.

Παρ'όλα αυτά οι θαυμαστές της στο Instagram μάλλον παραήταν επίμονοι με τις ερωτήσεις τους και η Μπέσυ φανερά εκνευρισμένη τους προειδοποίησε.